Hjemmeisoleringstips for gulv

Hjemmeisoleringstips for gulv  Isolasjon er nødvendig i etasjer over krypterom, uferdige kjellere og uferdige garasjer. Isolasjonen forhindrer varm og kald luft fra å rømme eller komme inn i hjemmet. Riktig isolasjon eliminerer også luftlekkasje og sparer på energiregninger.

Installasjon

Når du må installere gulvisolering i et eksisterende og ferdig gulv, vil du velge installasjonsmetoden som er minst invasiv, en som trenger ikke å rive opp gulvet ditt. For nybygging kan du velge å installere nesten hvilken som helst type isolasjon, fordi gulvet er ferdig, vil det dekke isolasjonen.

Ferdige gulv

Sprøyteskumisolering er en fin måte å installere isolasjon på ferdige gulv på. For denne typen isolasjon må du bore et hull i gulvet som er stort nok til å passe til dysen i sprayskumbeholderen. Du kan deretter fylle rommet under gulvbelegg og undergulvet ved å sprøyte i skumisoleringen. Pelletlignende, isolert isolasjon kan også helles i rommet ved hjelp av et lite hull og en trakt.

Uferdige gulv

I et hjem under bygging har du muligheten til å installere en hvilken som helst type isolasjon. Fordi gulvflaten er åpen, kan du installere teppe, rulle eller skumplankisolasjon i mellomrom mellom tappene eller bjelkene i gulvkonstruksjonen. Du kan også installere løs fyll- eller sprayskumisolasjon hvis du foretrekker slike isolasjonsformer.

Mobile Homes

Isolasjon i gulvene på mobilhomes er litt mer komplisert. Isolasjon er plassert under hjemmet under produksjonen; men hvis isolasjonen må byttes ut eller installeres senere, kan du ende opp med å krype under huset og installere isolasjonen. Dette er ofte mulig i enkelte byggede boliger og i etasjer over uferdige garasjer; Dette skyldes mangel på undergulvflate under gulvbjelker.

Sikkerhet

Når du installerer gulvisoleringen, bør du vurdere noen få sikkerhetstips. Kontroller tegninger for ledninger eller rør som går gjennom ferdiggulv og arbeid nøye for å unngå punktering i gulvkanalarbeid for varme- og kjølesystemer. Når det er nødvendig å krype under et hjem for å installere ny isolasjon, bruk en sikkerhetshjelm. Bruk alltid hansker, vernebriller og ansiktsmaske for å unngå irritasjoner forårsaket av små stykker glassfiberrør av isolasjonen.

Andre artikkelen

Polyuretan Spray Foam Facts
Hvordan bygger jeg en Walkout kjeller?
Hvordan finne enkle lagringsløsninger for små baderom
Slik bruker du en Dewalt 925
Backsplash Designs u0026 Ideas
Hvordan fjerne asbest i Rhode Island
Hvordan bygge Shed Access Ramps
Slik installerer du Radiant Slab Concrete
Innkjøp Golv Alternativer
Overvåkning Hjem Varmetap
Pella Vinduespesifikasjoner
Verktøy for fjerning av gulvfliser
Typer Wallboard
DIY Logg Hjem
Slik installerer du et bad under vaskeskap
Hvordan henge en pre-hung interiør dør
Sectional Vs. Coiling Overhead Dører
Slik installerer du en Tile Backsplash på kjøkkengips
Ulemper ved produserte hjem
Slik bytter du et toalettrull