Hjem Filmteater Ideer

Hjem Filmteater Ideer  Mange husseiere går gjennom tradisjonell underholdning for familierom for et mer hjemmekinoanlegg. Et hjemmekinoanlegg kan være så enkelt som et spesialrom som er designet for å vise videoer og TV til et forsiktig temaområde i et hjem som gir visningsmuligheter i luksus. Hvis du skal gjøre et av rommene til et hjemmekino, er det flere ting å tenke på.

Plassering

Plasseringen av hjemmekinoanlegget er svært viktig, og mange tror ikke de kan ha en fordi deres hus ikke er satt opp riktig. Et hjemmekino kan være i et hvilket som helst rom i huset hvis du er villig til å gå den ekstra mile for å gjøre det på den måten. Det beste rommet å ha dette i er en kjeller. Kjellere er vanligvis større rom som ikke har mye omgivelseslys for å forstyrre utsikten over filmen. Pass på at dekker alle vinduer (som kan gjøres med enten tunge gardiner eller gips, hvis du føler deg hendig.) for å gjøre det så mørkt som mulig. Hvis du ikke har en kjeller, vær så snill å bekymre deg. Pass på at du lukker i et ekstra rom du kan ha med tre eller gips for å holde lyset ute. vær så stor som du alltid kan få en mindre tv for å passe på rommet.

Sitteplasser

Sitteplasser er veldig viktig, så vel som du vil at gjestene skal være komfortable når de ser på filmer. Først og fremst må du bestemme hvor mye sitteplassen ditt skal passe komfortabelt og deretter hvilken type sitteplasser som skal ha. Hvis du er praktisk med en syål, kan du kanskje få noen brukte hvilestoler billig og deretter reupholster dem for å gi hver person sin egen behagelige trone. Du kan også legge til en gammel sofa på rommet (Reupholstered, selvfølgelig) for å gi et noce sted å ligge og slappe av.

Decor

D u0026 # xE9; cor er noe som mange ikke tenker på når du setter sammen et hjemmekino, men d u0026 # xE9; cor kan lage eller bryte et teaterrom. Du bør i det minste legge til et strøk med mørk maling til rommet (Har du noen gang vært på et teater med hvite malte vegger?) og kanskje legg til litt veggkunst slik at rommet ser ut som det skal være i. Hvis du er en filmbuffer, kan du gå alt ut. Velg ditt favorittflytt og tema hele rommet av den filmen. Hvis du er en stor Star Trek-fan, kan du lage Enterprise-broen i teatret ditt, eller hvis du liker Mummy-filmene, kan du gjøre teatret ditt ligne på innsiden av en pyramide.

Andre artikkelen

Baderomsgulv Ideer til modulære hjem
Hvordan kutte fliser og installere en flisbelegg
Instruksjoner for hvordan du installerer vegg-til-vegg-teppe
Hvordan Winterize en veranda med tung vinyl
Vinyl Gulv Installasjon Tips
Stone Tile Ulemper
Hvordan å fullføre steinvegger
Instruksjoner for å bygge utendørs trinn
En liste over typer hardt tre
Hvordan plukke ut en granittplate
Hva er en Broadloom Meter?
Slik installerer du en Glass Mosaic Tile Backsplash
Spesifikasjoner for UltraTouch Cotton Insulation
Hvordan Kutte Aluminium Ekstruderinger
Slik bruker du en meisel på en trygg måte
GearWrench Vs. Håndverker
Sammenligning av Corian og granitt benkeplater
Hvordan lage Solar Voltaic Paneler
Hvordan Smart Homes Arbeid
Hvordan male Keramisk Bad Tile