Grunnleggende om Home Solar Electricity

Grunnleggende om Home Solar Electricity 

Site Survey

For å bygge et livskraftig solenergi-generasjonssystem hjemme hos deg, trenger du et klart syn på den sørlige himmelen (nordlig himmel hvis du er på den sørlige halvkule) fra taket. sollyset kan virke som det skinner på hele taket ditt om dagen, den delen av et toppet tak som peker bort fra solen, får ikke direkte sollys, noe som dramatisk reduserer mengden elektrisitet du kan produsere. Gjøre mindre endringer i vinkelen til panelet på den rette siden av taket fører til en økning eller reduksjon i gjeldende generasjon.

Teknisk oversikt

Et solcellepanel er virkelig en rekke solceller, kalt fotovoltaiske celler. Disse inkluderer silisium med en positiv og negativ pol. Solens energi spenninger elektroner som deretter blir matet gjennom ledningene som strøm. Det som skjer, avhenger av hvilken type system du velger.

Valg

Det finnes frittstående systemer som fungerer godt for begrensede applikasjoner. Disse tilfører likestrøm til et batteri som lagrer energien til senere bruk. Grid-tilkoblede systemer er avhengig av en omformer for å konvertere likestrøm til vekselstrøm for umiddelbar bruk. Apparatene i hjemmebrukets strømforsyning, så hvis det er etterspørsel etter strøm, fyller strøm fra panelene det som trenger direkte. Overskuddskraftproduksjonen mates direkte inn i rutenettet. Når solen setter om natten, bruker du strøm fra rutenettet for å tilfredsstille husholdningens behov, men da blir strømmen kompensert neste dag hvis det er overskudd som produseres av solpanelene.

Forventninger

For nøyaktig analyser kostnadene og fordelene ved en storstilt hjemme solinstallasjon, bruk en online solkalkulator. Disse er skrevet med up-to-date skatt rabatter og insentiver tilgjengelig med postnummer som er, fra og med 2009, fortsatt en betydelig grunn høye drevne hjem solsystemer er levedyktig i det hele tatt. Et gjennomsnittssystem som kompenserer omtrent 70 prosent av kraftbehovet til et hjem i en stat med sjenerøse tilskudd og skattefeil, kan med rimelighet forvente at systemet skal betale seg i gjennomsnitt på 14 år. En studie fra 1998 av ICF Consulting (Evidence of Rational Market Valuations for Home Energy Efficiency) konkluderte imidlertid med at for hver $1 i energikostnadsreduksjon øker boligverdi opp med $20,73, så tilbakebetalingsvinduet reduseres dramatisk. Jorden mottar 3.850.000 exajoules (EJ) per år i solenergi. Det betyr, ifølge en 7 september 2006 artikkel i tidsskriftet 'Nature' av Oliver Morton, absorberer Jorden mer energi fra solen på en time enn hele menneskeheten bruker i et helt år. Solpaneler på taket konverterer sollys direkte til strøm, og disse fotovoltaiske enhetene blir mer effektive hvert år.

Andre artikkelen

Hvordan påføre Epoxy Floor Coating
Slik kobler du en fleksrør i et HVAC-system
Hvordan få huset ditt klart til å selge før du prøver eiendomsmegler
Hvordan bygge en Heavy Duty arbeidsbenk
Slik bøyer du rustfritt stålplater
Residential Siding Tips
Hvordan kutte Ipe
Hvordan bøye metallarbeidstenger
Komprimerte luftfittingtyper
Slik fjerner du Vinyl Siding når du bruker Stucco
Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg
Hvordan velge en Bordsaw Blade
Slik kobler du to vasker
Slik fjerner du kjøkkenskap
Hvordan bruke en kjede for en downspout
Slik installerer du en 2-delt stolskinne
Instruksjoner for bruk av fliser
Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
Små baderomsprosjekter
Federal Government Affordable Housing Grants