Green Building Products for Homes

Green Building Products for Homes  Grønne byggprodukter gir mange fordeler for både miljøet og hjemmet. Mens miljøet opprettholdes fra fornybare, naturlige og giftfri byggeprodukter, er hjemmet beskyttet med utmerket innendørs luftkvalitet, reduksjon av giftige kjemikalier og et helt sunnere interiør.

Gulv

Fornybare gulvforsyninger er en vanlig valgt grønt byggeprodukt for boliger. Bambusgulv er kjent i verden av grønn bygning, men det finnes andre fornybare og bionedbrytbare typer gulv. Naturlig linoleum er laget av noen få naturlige materialer kombinert sammen med linfrø, tre harpiks, jute, kalkstein og kork. Naturlig korkgulv produsert av Cork Oak treet koster det samme som hardved og brukes ofte til vegger og gulvbelegg på grunn av korkens isolerende egenskaper. Naturlige tregulv er de dyreste grønne gulvbeleggene, men tregulvene skaper svært elegante mellomrom.

Gulvtepper

Tepper laget av ull varer lengre og renser luften bedre enn tradisjonelle tepper laget av syntetiske materialer. I tillegg er ulltepper bionedbrytbare, mykere å berøre, motstandsdyktige mot ild og ugyldig av irriterende ny teppe lukt Ulltepper kan være en dyr investering, men det vil betale seg senere fordi det varer lengre og beholder sin skjønnhet i mange år. Ulltepper er tilgjengelige i så mange farger som syntetiske tepper.

Maling

Maling er en annen Grønn maling er kjemisk fri, trenger ikke ventilasjon under maling, og inneholder lite eller ingen forurensninger. Grønne malinger vises på t e-markedet som ingen VOC-malinger, som ikke inneholder flyktige organiske forbindelser som er kjent for å bidra til mennesker og dyrs sykdommer, samt miljøforurensning.

Bordplater

Gulv er ikke den eneste bygningsforsyningen som bambus er bra for. Bambus gjør også elegante, designer benkeplater. Bambus benkeplater er tilgjengelig i en tykkelse på 1 u0026 # xBD; -inch og forskjellige farger og prefabrikkerte stiler, og er svært slitesterke og passer til alle kabinettstil. Bambus er det minst kostbare grønne materialet for benkeplater; Andre alternativer er tilgjengelige, inkludert naturlig hardtre, marmor og granitt.

Skap

Naturskaper er et grønt produkt som mange mennesker bruker i sine hjem uten å vurdere et grønt tema. Du kan male eller flekke naturlige tre skap for å matche et hvilket som helst rom s, men de naturlige fargene til treet vil typisk matche noe rom. I motsetning til aluminiumskapsdesign, trenger du aldri å bekymre deg for rustflett på naturlig tre skap.

Andre artikkelen

Slik installerer du bademurer
Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
Slik remodeler du et bad uten separat badekar
Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
Travertin Dusj Ideer
Typer av avløp for fliser når man bygger et hus
Slik fjerner du linjer i paneling
Hvordan kan jeg refinansiere kjelleren min billigt?
Slik monterer du en countertop Instruksjoner
Slik isolerer du en metallgardørdør med boblefolie
Hvordan velge Vinyl Siding
PEX Vs. Kobberrør
Hvordan bygge en kjeller tilgang
Hvordan justere Folding Closet Dører
Slik installerer du en Glass Block Shower Stall Wall
De beste byggverktøyene
Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit
Hvordan dekke innvendig paneling
Hvordan kjøpe modellhjem
Maskinutklippsverktøy