God Gulvbelegg for Dampkoker

God Gulvbelegg for Dampkoker 

Interlocking Fliser

Interlocking fliser brukes vanligvis på utsiden av et hjem på steder som oppkjørselen og terrasser, men dette er nettopp hvorfor de er et godt alternativ for en fuktig kjeller. De har en innebygd plast undergulvbunn som vil holde fuktighet fra sirkulerende opp på overflaten eller på selve flisene, og fordi undergulvene er et nett, tillater det fortsatt overflødig vann å tømme. De har også små hull mellom hver flis som tillater luft å sirkulere.

Installer flisene selv - de låser seg enkelt på plass. En viktig vurdering når du tenker på å kjøpe fliser, er om du har en dør som svinger innover. Hvis du gjør det, må du sørge for at det vil være i stand til å rydde gulvet dersom det heves litt over en tomme. Hvis døren ikke har nok av et gap for å tillate dette, velg et annet gulvalternativ, trim bunnen av døren eller vri hengslene for å gjøre den til en utadvendt dør.

Cement

Ikke hopp over dette alternativet fordi bildet av et stygg, grått, sprakk gulv hopper i tankene. Sement kan gjøres for å se ut som marmor, stein eller omtrent alt annet ved flekker eller maling (se Ressurser for bilder). Du kan lage en virkelig vakker og langvarig kjellergulv fra sement. Legg ned en vanntett epoksy før du slipper hellet. Bruk høyeste kvalitet sement, fordi jo høyere kvalitet, jo mindre porøs sementen vil være. Sement av lav kvalitet ser ut som sveitsisk ost under et forstørrelsesglass. Du må fortsatt bruke en tetningsmaskin på gulvet ditt, fordi selv av høy kvalitet gulv er porøs.
Med epoxy, sealer og maling eller flekker kan sement omdannes til et vakkert, men slitesterkt gulvalternativ for en fuktig kjeller. Damp kjeller gulv er en ubehagelig del av huset som må adresseres. Mugg, sopp, insekter og til og med sykdomsfremkallende bakterier kan trives i en kjeller hvor vann siver opp fra bakken. Relativt enkle løsninger på dette ekle problemet eksisterer, og alle som har bodd med en fuktig kjeller vil bli lettet hver gang de går ned i det når en fin gulv som ikke blir fuktig, er installert.

Andre artikkelen

Hvordan avgjøre om å remodel eller kjøpe et annet hus
Bathroom Slate Ideas
Om kobberark for benkeplater
Baderom VVS Installasjon
Slik installerer du teppeblokker
Hvordan bli med Solar Cells
Hvordan Bytte En Skil Saw Blade
Slik fjerner du og tilbakestiller granitt benkeplater
Typer av dørlås som ikke kan støtes
Eik vs Hickory Wood Skap
Hvordan bygge en tillegg på en betong kjørebane
Shingles Takmateriale Informasjon
Slik installerer du parkettgulv
DIY avtrekkssystemer
Hvordan å ombygge strålende gulvvarme
Slik reparerer du oppkjørselen og betongstrinnene
Kan jeg installere keramisk over gulv lim?
Slik bytter du en dusjslange
Slik installerer du en dusjkabinett
Hvordan installere Vinyl Gulv Under Floor