Gjør det selv peisinnsatser

Gjør det selv peisinnsatser 

Konsept

En peisinnsats består av en brannboks som er innkapslet av stålhus. Peisinnsatsen er skjult av en frontplate, som er tilgjengelig i en rekke stilarter og passer inn i mursteinens skorsteinåpning. Innsatsen bruker luft fra det omkringliggende området til å strømme inn i det. Luften oppvarmes gjennom en strålende varmeprosess. Den varme luften sirkuleres tilbake til rommet. I motsetning til åpne tradisjonelle peiser, hvorav 90 prosent av luften renner opp i skorsteinen, oppvarmer det meste av luften rommet med en peisinnsats.

Funksjoner

Uansett drivstoffkilden finnes det en rekke stilarter , farger og overflater for peisinnlegg. Du kan velge mellom et moderne og tradisjonelt utseende. Bestem hvilket tilbehør du vil ha, for eksempel vifte, blåsere, termostat og fjernkontroll. Du kan til og med velge selvrensende glassdører for innsatsen din. Forskjellige typer innsatser er tilgjengelige, inkludert direkte ventiler, B-vent og vent-free innlegg.

Dimensjonering

Velg en peis innsats som passer dine behov. Det er naturgass, propan, gasspellet og peisbrennende peisinnsatser. Brennende innsatser er de vanligste. De må være sertifisert av Miljøverndepartementet. Mål høyden, bredden og dybden på peisåpningen. Skriv ned herdens dimensjoner også. Denne informasjonen er nødvendig for å få riktig peisinnsats for peisen.

Installeringsveiledninger

Med mindre du installerer en ventilasjonsfri innsats, må mursteinens peis være i God arbeidsstilling før du trygt kan installere en peisinnsats. Hvis røggulvet er i forfall, må skorsteinen kobles til. Skorstenen må også oppfylle lokale bygningskoder og spesifikasjoner for innsatsproduktet.

De vanligste metodene for å relinere en skorstein er å installere rustfritt stålfôr. Du kan også ha en feste på plass. Stiv eller fleksibel rustfritt stålrør føres ned i skorsteinen med vinsj eller tau. Installasjonen kan håndteres som En del av et gjør-det-selv-prosjekt. Fyll-på-plass-liner krever en oppblåsbar form som skal kastes ned i skorsteinen. Et sementlignende materiale helles mellom skorsteinen og formen. Materialet herdes i 24 timer, og så er skjemaet fjernet.

For innsats For energieffektivitet, velg en ventilert peisinnsats som er aksessert med en vifte, spesielt for romslige rom og boliger.

Følg produsentens anvisninger for installasjon av produktet. Peisinnsatser kan være svaret for de fleste huseiere som har tradisjonelle murveis, som har vist seg å være svært energieffektive. Peisinnlegg gjør at du kan slappe av og nyte varmen til en koselig peis på en kald vinterkveld med en mer effektiv og miljøvennlig peis. De er spesialdesignet, ikke bare for å øke varmeffektiviteten, men også varmeutslipp. Peisinnleggene oppdaterer øyeblikkelig forældede murverksgjerder.

Andre artikkelen

Hvordan lage solenergi energi
Hvordan gjenopprette min Blacktop Driveway
Slik installerer du en keramisk flis på en baderom
Design ideer for salonger
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Slik installerer du Dør Knottlås
Slik reparerer du kjøkkenfliser
Hylle Hengetips
Hvordan beregne Lumber Størrelser
Bruker for en front-end Loader
Hva er hundedyret gjerde?
Slik byder du på nye takprosjekter
Sette tannforskyvningen på en sagblad
Hjemmelaget terrasser
Veibeskrivelse for å legge ut keramisk flis
Pergo vs Hardwood Floors
The Best Soils for Compaction
Hvor langt skal isolasjonsstøtten spredes fra hverandre?
Slik installerer du Teracotta Tile