Forskrift om bygging av nødbelysning

Forskrift om bygging av nødbelysning  'I nødstilfeller, vær ikke panikk' - sikkert du har hørt disse ordene før. Men hvis plutselig du trengte å evakuere en bygning og alle lysene slått av, ville det være sannsynlig å opprettholde kalven din. Byggekoder og forskrifter krever derfor at nødutstyr inkluderer ekstra lyskilder hvis en nødssituasjon slår av hovedstrømforsyningen. Kontakt lokale myndigheter for å finne ut hvilken kode som gjelder i ditt område.

NFPA livs sikkerhetskode

Nasjonalt brannvernforbund beskriver de nødvendige nødbelysningskravene i livs sikkerhetskoden. I avsnitt 7.8.1.3 krever det at alle bygninger som er åpne for publikum har belysning rundt utganger og langs utgangstilgangsstruter. Denne belysningen må ha en intensitet på minst en fotkran, målt på gulvet. En fotkrok representerer lysintensiteten som en enkelt lumen ville kaste, hvis den spredes jevnt over en kvadratmeter. Livs sikkerhetskoden krever også, i henhold til punkt 7.9.2.1, at nødbelysningssystemet har strøm til å løpe kontinuerlig i 1-1 / 2 timer. Videre kan den gjennomsnittlige innledende belysningen av 1 fotkran ikke falle til 0,1 fotkanter på et hvilket som helst tidspunkt langs t han forlater banen. På slutten av 1 1/2-timers perioden må belysningsnivået være minst 0,6 fotskandler i gjennomsnitt, og ikke mindre enn 0,06 fotkanter på et enkelt punkt.

Internasjonal byggekode

Den internasjonale bygningskoden , eller IBC, regulerer også nødbelysning med krav som spegler NFPAs livs sikkerhetskode. Det krever også minst 1 fotskinne av belysning på gulvnivå langs alle utkjørsruter, som spesifisert i avsnitt 1006.2. I kapittel 1006.4 er den internasjonale Byggekoden bekrefter at den innledende belysningen må være minst 1 fotskjeve i gjennomsnitt og 0,1 fotskander på et gitt punkt, alltid målt på gulvnivå.

Uniform Building Code

Hvis du bor innenfor et område som følger Uniform Building Kode eller UBC, forventer en liten variasjon fra livs sikkerhetskoden eller den internasjonale byggekoden. I kapittel 1003.2.9.1 fastsetter Uniform Building Code at utkjørsveiene til enhver tid lyser med en lysintensitet på ikke mindre tha n 1 fotskifte på gulvnivå. Derfor er et nødbelysningssystem som varierer dramatisk i intensitet, i gjennomsnitt 1 fotskudd generelt, i samsvar med livs sikkerhetskoden eller IBC, men ikke UBC.

OSHA forskrifter

Arbeids- og helsedirektoratet, eller OSHA , regulerer belysningen langs avkjøringsruter i alle forretningsområder. OSHA-retningslinjene dikterer at alle utkjørsveier har tilstrekkelig belysning for å tillate ansatte med normal visjon å tydelig se langs ruten. Utgangstegn skal angi alle utgangsstrøk. På samme måte må eventuelle dører som synes å lede til utganger, men ikke, ha skilt som leser 'Ikke En Utgang' tydelig angitt. Alle disse utgangstegnene må til enhver tid lyses med en intensitet på minst 5 fotskinner. Selvlysende tegn må måle minst 0,06 fotlamper.

Andre artikkelen

Hvordan fjerner jeg et popcornloft fra et hus?
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
Hvordan kan jeg fortelle hva slags tregulv jeg har?
Hjelp for Sap på trebjelker
Slik bruker du en strapping tool
Slik installerer du solpaneler i skolene
DIY Finér Kjøkkenskap
Hvordan kutte .125 Aluminium
Hvordan tegne en Bungalow House Plan
Typer House Designs
Verktøy for måleområde
Hva forårsaker et godt å kjøre tørt?
Slik fjerner du rust fra en metallpole
Slik konverterer du keramisk flis til gips
Typer Paint Mixers
Hvordan bygge en fliser dusjpanel
Slik hender du et opphengt tak fra stålbjelker
Slik avslutter du Avslutte Tile Molding Edge
Slik overvåker du ditt eget hjem forbedringsprosjekt
Hvordan sprekk store keramiske fliser