Fordeler med elektrisk induksjonsmotorer

Fordeler med elektrisk induksjonsmotorer  En induksjonsmotor er en motor hvor elektrisk kraft er indusert i rotoren, eller den roterende delen av motoren, av magnetfelt. Denne rotoren fører til at motoren genererer strøm, eller det som kalles energi i fysikk. En induksjonsmotor er vanligvis en til trefasemotor, den mest populære er trefasemotoren. Trefaset induksjons vekselstrømsmotoren er klassifisert i sårrotor og en ekorns rotor. Induksjonsmotor består vanligvis av kobber, aluminium og stål. En induksjonsmotor er en asynkronmotor, noe som betyr at strømmen leveres til rotoren av statoren eller den stasjonære delen først og deretter omdannes til dreiemoment på grunn av den magnetiske kraften som statoren produserer i prosessen. Trefasemetoden, motorens konstruksjon og måleffekten gir alle de elektriske induksjonsmotorene flere fordeler.

Brukervennlighet

På grunn av trefaset induksjonsmetode for å produsere kraft, induksjonsmotorer er lett å betjene, og derfor er disse motorene velegnet til store bruksområder, som for eksempel i industrier. Driften er relativt enkel fordi induksjonsmotoren kan starte selv. Motoren kan selv starte fordi det ikke er noen elektriske kontakter til rotoren at strømforsyningen og strømmen fremkalles av virkningen som transformatoren utfører på rotoren på grunn av den lave motstanden til de roterende spolene. Ved store industrielle applikasjoner kan dette føre til redusert innsats som trengs for vedlikehold.

Energibasert utgang

En annen viktig fordel ved induksjonsmotorer er at transformatoren, en av deres integrerte deler, kun fungerer med vekselstrømsmotorer. Energiutgangen kan modereres for både lav og høy spenningsbruk, alt fra 12V til husholdningsbruk til opptil 240V for industriell bruk. Denne kvaliteten gjør det mulig å drastisk redusere avfall i elektrisk kraft. Den samme reduksjonen i avfall kan også oppnås i en DC-motor, men prosessen er langt mer komplisert.

Holdbarhet

En annen stor fordel som en induksjonsmotor bærer er at den er ekstremt robust. Dette gjør den til en ideell maskin for tung bruk. Den lave kostnaden for vedlikehold og holdbarhet kompletterer sin seighet, og som følge derav kan denne motoren gå i mange år med relativt kostnadsfri eller vedlikehold.

Andre fordeler

En annen fordel med elektriske induksjonsmotorer er deres evne til å kobles direkte til vekselstrømkilden. Dette kan ikke bety mye i husholdningsbruk, men i industrielle bruksområder kan dette være en viktig kostnadsbesparer. Siden grunnleggende elektrisk design har blitt uteksaminert til en elektronisk i løpet av årene, er en induksjonsmotor enkel å programmere for sine forskjellige bruksområder. Den opprinnelige kostnaden ved å installere den kan være litt høy, men det vil spare penger på lang sikt på grunn av lav vedlikeholdskostnad og holdbarhet av produktet. Dessuten er det en fleksibel design som gjør det mulig å inkorporere innovasjoner og nyere teknologier uten å pådra seg ekstra kostnader eller nødvendiggjør endringer i grunnleggende design.

Andre artikkelen

Hvordan kutte tre med et stikksag
Hvordan lim en undergulv for keramiske fliser
Slik installerer du hardved på en betongplate
Plast Lim Typer
Slik installerer du et drop-tak når du ikke er en ekspert
Hvordan komme til tregulv under dørjambs
Slik fjerner du selvklebende fliser
Slik festes laminatfasade med en varmepistol
Hvordan måle den rå åpningen for en ny inngangsdør
Slik passer Oak Gulv i kjøkkenet
Hvordan hente polert betong
Hvordan å fullføre en kjeller trapp
Installere en vedovn
Fakta om tett fiberfiberplate
Torch Roof Installasjon
Typer Upholstery Webbing
Slik Remodel Bath Light Fixtures
Hvordan Kutte Polyureten Skum Isolasjon Med En Håndsag
Bruk av kvartsitt
Hvordan kutte Keramisk Tile Around Corners