Faktorer å vurdere når du velger en kontaktor

Faktorer å vurdere når du velger en kontaktor  Som huseiere eller bedriftseier vet du at det noen ganger må rørleggeren reparere eller kjelleren må forsegle seg. Du vil kanskje til og med legge til et rom eller to til ditt hjem. Du kan kanskje ikke vite hvordan du skal gjøre arbeidet, så du vil ønske å ansette en entreprenør for å få jobben gjort. Før du inviterer en entreprenør til ditt hjem eller bedrift, er det noen faktorer du bør vurdere.

Lisensiering

Entreprenører må lisensieres for å utføre bestemte jobber, for eksempel vedlikehold og installering av rørleggerarbeid, elektrisk vedlikehold og installasjon, og bygningskonstruksjon. Du vil være sikker på at entreprenøren du velger, er lisensiert i området du vil reparere eller installere i ditt hjem. Overvei å ansette en generell entreprenør, noen som har lisensiering i bestemte områder, og som har tilgang til underleverandører som har lisens til å utføre bestemte jobber.

Forsikring

Kontroller at entreprenøren du ønsker å leie er forsikret. Jobber kan mislykkes, skade kan skje, og verre, folk kan bli skadet. Beskytt deg selv, din familie og din investering ved å bare ansette forsikrede entreprenører. Hvis entreprenøren forteller deg at hun er forsikret, be om et forsikringsbevis og noter hvilke forsikringsdekning entreprenøren har. Arbeiderens kompensasjon og omfattende ansvar er forsikringstyper du bør se etter når du vurderer en bestemt entreprenør. Du vil også forsikre deg om at forsikringen er fortsatt aktuell ved å ringe forsikringsselskapet oppkalt på sertifikatet.

Opplev

Hvis du har begrenset søket til noen få lisensierte og forsikrede entreprenører, bør du finne ut hvor lenge hver enkelt entreprenør eller kontraktsfirma har vært i virksomhet og hvor mange års erfaring hver har. Entreprenører som har vært i virksomhet fem år eller mer vil ha mer erfaring og vil være mer pålitelig.

Omdømme

En god entreprenør verdsetter sine kunders meninger og tilfredshet, så hun vil konsekvent produsere arbeid av høy kvalitet. Du vil ønske deg å spørre rundt i samfunnet hvis entreprenøren du tenker på å ansette, er kjent. Spør bedrifter og enkeltpersoner for hvem entreprenøren har jobbet, om entreprenørens arbeid er verdig. Sørg for at du spør så mange personer eller selskaper som mulig, slik at du kan få en presis ide om entreprenørens rykte og ta en utdannet beslutning.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et annet hus på min masse
Hvordan male Laminat benkeplater på et bad
Slik installerer du en treplank tak
Hvordan trekke ut gift fra Castor og Precatory Beans
Hvordan skjære saksene på en Leatherman Micra
Hvordan gjenopplive og reparere en krakket og utstøt kjørebane
Hvordan å beregne spindel spacing
DIY Bike Storage Rack
Hvordan lim en undergulv for keramiske fliser
Wood Lim Vs. Flytende negler
Definisjon av Flagpole Spear Top
Ideer til hustilsetninger
Slik isolerer du en loftet trapp
Slik installerer du Tile Over Ceramic Tile Backer Boards
Hvordan selge byggverktøy
Formålet med vinduet Trim
Slik fjerner du Schlage Ashfield Locks
Kjøkken og spisestue maling tips
Hvordan lage molding på kjøkkenskap
Fremgangsmåten for å forberede seg på en mursteinfiner