Dusj Remodel Ideas

Dusj Remodel Ideas  Remodeling dusjen din er nødvendig når en plast dusjkabinett slites ut. Hvis du kjøper et nytt hus, eller du er lei av å se på et utdatert bad, vil du kanskje ønske å omforme dusjen tidligere. Redoing dusjen legger til verdi for ditt hjem og mer komfort i livet ditt. Det er flere shower remodel ideer du kan vurdere før ditt remodeling prosjektet begynner. Finn en som fungerer for din smak og budsjett.

Tile

Tenk på en skreddersydd fliserett. En flis dusjkabinett vil vare lenger enn plast og porselen dusj boder. Dette remodeling alternativet gir mulighet for fliser i ulike design og farger. Installasjonen vil ta lengre tid, og du vil ikke kunne bruke dusjen i noen dager mens flisen lim og fugemasse tørker. Så vær oppmerksom på disse punktene før du bestemmer deg for denne ombyggingen.

Utstyr

Legg til nye armaturer til dusjen, kan lett friske en gammel dusjkabinett eller legge til en ny dusj. Tenk på et slangedusjhode som lar deg løsne dusjhodet fra veggen og lede vannstrømmen til bestemte områder av kroppen eller dusjmuren. Et annet populært dusjhodealternativ er regndusjhode som henger rett over dusjen, i stedet for å regne ned vannet i en vinkel fra veggen. Ulike alternativer er tilgjengelige for kraner og håndtak også. Prøv å matche dem til din eksisterende baddekorasjon og se etter unike brikker som legger til nyten din nye dusj.

Benk

En veldig funksjonell og praktisk remodel-ide innebærer å legge en benk i dusjkabinettet. Benken kan enten være en del av dusjen eller et stykke som kan legges til og fjernes etter ønske. En benk i dusjen gir et sted å sitte dusjer som sjampo og såper, et sete for folk som har problemer med å stå lange perioder og en god prop når du barberer bena. Prefabrikerte plast-, glassfiber- og porselen dusjkabinetter kommer ofte med innebygde benker. For en flis dusjbenk, må du bygge benken mens flisene er installert.

Dører

Et bad remodel ide som vil legge øyeblikkelig verdi til ditt hjem er å erstatte dusj gardin med dusjdører. Dørene er mye mer elegante og hindrer mer vann i å spyle ut på gulvet enn gardiner gjør. Dusjdører er tilgjengelige som begge glidemodeller med to glideskjermer eller en enkelt rute som hengsler åpen. Vanligvis er dusjdører laget av frostet eller gjennomsiktig glass eller sterk plast.

Andre artikkelen

Hvor lenge kan du lagre gass?
Slik fjerner du antikke bakgrunnsbilder
Hvordan bruke en rørrør Bender
Slik bruker du bilderammer for å skape en vellykket effekt
Home Design Alternativer for en garasje
Den beste måten å varme en garasje leilighet
Slik beregner du Miter lengde
Slik installerer du Allure Tile
Slik Figur eller Beregn Gulvbelegg Beløp for å kjøpe
Slik bruker du en spiralsag på keramisk flis
Hvordan bygge en grillpotte
Slik limer du paneler til betongvegger uten furring strips
Installere Keramisk Tile Overhead
Drop Ceiling Materials
Slik fjerner du en porselensteinmur
Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
OSHA Krav til trapper
Hvordan bygge et innebygd klesskap
Slik bytter du et drop-in tak med gips
Mest holdbare tregulv