Dørkonstruksjonsdeler

Dørkonstruksjonsdeler  Hengedører er en viktig del av ethvert boligbyggingsprosjekt. Mens dører kan virke som en ettertanke eller etterbehandling, krever de faktisk stor ferdighet og presisjon hvis de skal fungere skikkelig i lengre tid. De ulike delene som brukes i dørkonstruksjon er utformet for å tåle mange åpninger og lukninger, men gir deg trygghet og trygghet i en attraktiv pakke.

Jambs

Dørjambene er lengder av tre som passer nøyaktig inn i dørkarmen og sikrer at det vil være plass for døren å lukke, og at den vil lukke tett. Jambs må justeres ettersom døren er hengt slik at døren ikke vil gni når den åpnes og lukkes. Jambet på toppen av døren er kjent som hodestammen. Hylsen på siden nærmest hengslene er hengslene, mens den motsatte vertikale jamben er kjent som et låsepinne.

Trimmer og topptekst

Trimmeren og toppteksten er strukturelle elementer av dørkarmen som jambene er vedlagte. Overskriften er plassert øverst på rammen og støtter hodestøtten. På samme måte er trimmeren en vertikal støtte på siden av rammen hvor døren vil ha sine hengsler. Den støtter hengslene.

Hengsler

Dørens hengsler er en viktig del av konstruksjonen. De fleste husdørsdører bruker tre hengsler, hver med hull for tre skruer i hver dør og hengselarm. hengsler og skruer i sett som inneholder all nødvendig maskinvare for å henge en enkelt dør. Huseiere kan velge fra et stort antall hengsler, selv om de fleste er konstruert av metall for maksimal holdbarhet.

Låsesett

Låsesettet inkluderer Låsesett, låsemekanisme og håndtak av døren. Låsesettene er som hengslene, vanligvis solgt som et komplett sett. Et låsesett kan bearbeides for å passe til en eksisterende nøkkel, eller kan være nøkkelfri, som med noen innerdører. Låsesettet settes inn i låsesettboringen, som er et hull som skjæres gjennom dørets ansikt, og den tilstøtende låsebolten bor, som bores inn i dørens side for å imøtekomme låsepartiet til låsesettet.

Andre artikkelen

Hvordan å renovere et tre-plan
Verktøy for skjæreflis
Custom Granite Countertop Gjør det selv
Hvordan legge til en stol Rail
Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
Deck Railing Instruksjoner
Ideer for Vinyl Siding på huset mitt
Hvordan bygge et hemmelig skap
Hvordan finne ut kvadratfilmen til et bestemt hus
Kjeller-tepper
Hvorfor er elektriske ledninger laget av kobber?
Slik fjerner du en porselensteinmur
Hvordan lage Pebble Tile
Hvilke skruer brukes til å feste tre til metall?
Hvordan Bytte Blader i en Coping Saw
Residential taktekking alternativer
Hvordan designe franske dører
Garasje Gulv Forberedelse
Hvordan riktig installere Cedar Shake Roofing
Hvordan Estimere kostnaden av en Corian benkeplate