Design for House Tub u0026 Shower Surrounds

Design for House Tub u0026 Shower Surrounds 

Typer av badekar og dusj omgir

Det er to hovedtyper av badekar og dusjomgivelser: prefabrikkerte og spesialbygde. Det er en stor beslutning å avgjøre hvilken mulighet å velge fordi det er en permanent beslutning. De fleste prefabrikkerte eller pre-fab badekar og dusj omgir er laget av enten glassfiber eller akryl materialer. En spesialbygd badekar og dusjomgivelse er oftest laget av materialer som flis, glass eller stein. Når det gjelder kvalitet og utseende, er det ikke så mye forskjell mellom de to typer badekar og dusjer omgir; det kommer bare ned til personlig preferanse.

Pre-fab omgir kommer i en rekke farger, teksturer og former, og er klare til å installeres umiddelbart. Pre-fab omgir kan også enkelt installeres av gjør-det-selv-ers, som også kan spare penger. Pre-fab omgir er også laget i seksjoner som er gode for montering gjennom små mellomrom, og kan også bidra til å dekke opp ujevne vegger, og de justerer seg også for å passe ut i veggene.

Spesialbygde badekar og dusjomgivelser er bygd av entreprenører som tømrere eller fliser. Det er også mulig for en praktisk do-it-yourselfer å skreddersy sine egne badekar og dusjeromkring hvis de har de riktige verktøyene og forsyningene. Når du velger en skreddersydd stil for badekar og dusj, må du først avgjøre om du vil ha gulv til takvegg, en delvis høydevegg eller deco-fliser.

Fordeler og ulemper

Der er mange forskjellige grunner til å velge enten en pre-tub badekar og dusj surround eller en som er skreddersydd. Noen fordeler med å ha en pre-tub badekar og dusj surround er at de er billigere, installerer raskt og enkelt, er fleksible til problemområder, holdbare og kan installeres av deg selv. Imidlertid har pre-fab-omgir ikke så mange mønstre som for en spesialbygd dusj- og badekarrunde, og de er kun tilgjengelige i visse størrelser.

Fordelene med spesialbygde design er at de kan være unike for ditt hjem. Custom-built surrounds har et uendelig antall designstiler tilgjengelig. De gir verdier til hjemmet, og de kan justeres for å passe alle størrelser. Ulempene ved skreddersydde omgivelser er at de pleier å være pricier, de må vanligvis installeres av fagfolk, og kan få lekkasjer og sprekker i dem når huset bosetter seg. Et fint bad er stolthet og glede av noe hus. En av de beste funksjonene på badet inkluderer badekar og dusjområde. Mange velger å ha en badekar og dusjmurer rundt for å øke skjønnheten i badet deres og legge til komforten i deres badeopplevelse. Badekar og dusjomgivelser kan installeres av villaeieren eller av en profesjonell installatør. Det finnes mange forskjellige typer og design av badekar og dusjvegger som kan gjøres av en rekke forskjellige materialer som glassfiber, fliser, stein, akryl eller glass.

Andre artikkelen

Tilpassede teknikker for tregulv
Slik sammenligner du kostnaden for Stucco med Cement Siding
Slik legger du fliser rundt et boblebad
Hvordan legge gulvfliser i flere rom
Hvordan konvertere Duplex Attic til rommet
Hvordan gjenopprette gamle gulvbrett
Slik fjerner du Vinyl Siding når du bruker Stucco
Hvordan lage en keramisk fliselegging
Slik henger isolasjon i tak
Fakta om soldrevne hjem
DIY Prefabricated Buildings
Delta Tabellhistorie
Ideer for fliseborder
Tips om gulvutjevning
Hvordan male Hallway u0026 tilstøtende rom forskjellige farger
Hvordan Forbedre Honed Travertin Tile
Florida Home Energy Grants
Hvordan legge til Crown Molding til Oak Cabinets
Slik installerer du en Jacuzzi Pedestal Sink
Slik installerer du en Wainscoting Panel Sheet