DIY u0026 Laying Vinyl Tile Over Betong

DIY u0026 Laying Vinyl Tile Over Betong 

Overflatebehandling

Rengjør betongen og la den tørke helt før du installerer vinylfliser. Feiing med en kost vil etterlate støv og annet rusk som forhindrer at vinylflisene festes riktig. I stedet bruker du et støvsugervakuum eller en feilsett for harde gulv. Hvis støvsugeren har en forlengelsesslange, fest et pensel eller sperreverktøy for å fjerne rusk fra hjørner og andre vanskelige områder. Skrub gulvet med vann og et mildt vaskemiddel. Hvis kjelleren din er spesielt fuktig, kan du legge til u0026 # xBC; til u0026 # xBD; kopp blek for å fjerne mugg.

Fuktighet

La betongen tørke før installasjonsprosessen påbegynnes. Fliser vil følge bedre hvis du installerer dem i et godt ventilert område. Hvis du plasserer vinylgulv i en kjeller uten åpne vinduer, plasser en vifte på bunnen av trappen, og pek opp den opp trappen og la døren stå øverst på trappen. Du kan også la en avfukter løpe i flere dager for å fjerne fuktigheten i betongen.

Temperatur

Varm området der du skal installere vinylgulvene til ca 75 grader F. La gulvene ligge i samme rom slik at gulvet og vinylen blir den samme temperaturen. Hvis begge overflatene har samme temperatur, vil de binde seg trygtere.

Testing

Legg en firkant flis til betongen og la den stå i 72 timer. Prøv å trekke opp flisen i et hjørne. Hvis flisen kommer opp lett, ikke fortsett med gulvinstallasjonen før du løser problemet som forhindrer at flisene stikker. Temperaturen kan være feil, det kan være for mye fuktighet i betongen, eller det kan fortsatt være støvpartikler på betongens overflate. Hvis du planlegger å installere vinylgulv i kjelleren din, er det sjanse for at du må legge gulv direkte på betongen. Det er flere utfordringer knyttet til å legge vinylfliser over betong, men disse utfordringene kan lett løses. Med litt avansert planlegging kan du forenkle og fremskynde prosessen med å beautify og beskytte ditt betonggulv med vinylfliser.

Andre artikkelen

Hvordan male plast riktig
Hvordan Remodel Small Homes
Hvordan Finne Drywall rundt døren
Slik installerer du fliser over laminatgulv
Typer av Cornices
Slik installerer du Diamond Pattern Tile
Treskjæring og dreieverktøy
Gjør det selv: Monter faner over en eksisterende metalldør
Slik installerer du toalettruller
Hvordan lage Laminat Finer benkeplater
Hvordan grout rundt Oak Edge Trim for Tile countertops
Slik installerer du ytterdører med skruer
Teori for strålende oppvarming
Slik blander du forholdet mellom uretansk skum
Slik setter du keramisk flis over tregulv
Energy Star Home Construction Krav
Hvordan bygge en elliptisk dørjamb
Hvordan velge et nytt baderomsvaske
Slik installerer Mannington Engineered Wood Flooring
DIY Betongform Utgivelse