DIY: Solpaneler og Hele Hus Systemer

DIY: Solpaneler og Hele Hus Systemer 

Solar Electric

Strøm til hjemmet ditt kan produseres med solcellepaneler. Den fotovoltaiske prosessen produserer elektrisitet når solenergi interagerer med elektroner i solcellens molekyler. Solpaneler kommer tradisjonelt i 50, 80 eller 120 watt (W). For å konvertere all strømforbruk til solpaneler må du først finne ut hvor mye energi du trenger ved å ta en oversikt over hvilke apparater du bruker daglig, hvor lenge bruker du dem per dag og hvor mange kilowatt timer (kWh ) som viser ut til per dag.

Deretter bestemmer hvor mange solpaneler det vil ta for å produsere den mengden elektrisitet i gjennomsnittlig dagslys i ditt område. For eksempel, hvis du trenger 3,85 kWh per dag (et svært konservativt tall) og har omtrent syv timers soleksponering om dagen, trenger du omtrent fem 120 W solpaneler for å dekke dine behov. Din sol-elektriske installasjon vil også kreve nok batterilagringskapasitet til å tilfredsstille hjemmet ditt behov og en omformer for å konvertere likestrøm til vekselstrøm som kreves av de fleste husholdningsapparater.

Solvarmeoppvarming

Oppvarmet ditt hjem med sol paneler er betydelig rimeligere enn å produsere elektrisitet. Solcellepaneler som er utformet for å varme luft, krever ikke dyre solceller. I stedet bruker de bare en reflekterende overflate for å varme luften inn i en tett lukket boks. Kassen har et kaldt luftinntak i bunnen og en varmluftutblåsning øverst. Kald luft blir trukket inn fra rommet gjennom en lav ventilasjon og oppvarmet i esken med energi fra solen. Når luften er varm, strømmer den ut av en toppluft inn i rommet. Luftstrømmen kan skape aktivt eller passivt. Aktive systemer bruker fans til å flytte luften gjennom solfangeren. Passive systemer stole på fenomenet termosiphoning. Termosiphoning er suging forårsaket av varmere, mindre tett luft (eller noe annet) som beveger seg ut av toppen av et system, noe som fører til at kald luft blir trukket inn gjennom bunnen.

Sol varmt vann

Du kan produsere varmt vann mye som varm luft. I et solvarmesystem er en serie rør innbygget i en solfanger som i en radiator. Et kaldt vanninntak legger seg til bunnen av radiatoren og en varmtvannsutløp strømmer ut fra toppen. Det kalde vannet trekkes inn fra et rør som forbinder til bunnen av en vanntank og varmtvannet legges inn i toppen av vanntanken. Aktive varmtvannssystemer bruker pumper; Passive varmtvannssystemer fungerer gjennom termosiphoning. I begge systemer sirkuleres vann i vanntanken kontinuerlig gjennom solfangeren slik at den forblir varm. Et helt hus solsystem innebærer å designe huset ditt for god solens eksponering, isolere huset riktig og orientere vinduer og glass dem slik at solstråling kan brukes riktig før du møter dine varme og elektriske behov med solcellepaneler. Huset må være nøye utformet slik at energien du produserer blir brukt effektivt og konservert, ellers kan det være vanskelig å oppfylle dine energibehov med solpaneler alene. Solpaneler kan da gi deg romoppvarming, varmt vann og strøm.

Andre artikkelen

Komponenter av en Barn Roof
Tegn på dårlig installasjon av betong som helles for en kjørebane
Hvordan gjenopprette Brick Peiser
Slik fliser gjennom en døråpning
Slik installerer du blindnitter
ADA Restroom Sign Krav
Slik fjerner du grunnplater når du installerer gulv
Energistøtte i Ohio
Slik bytter du fluorescerende med LED
Hvordan lage Hage Shed Corner Shelves
Slik bøyer du MDF
Hvordan å refinfinere cedar plankevegger
Hvordan gjøre Knockdown Gipsvegg Finish
Slik installerer du 42-tommers kjøkkenskap med Crown Molding
DIY Vinyl-Kutting
Ulemperne av sponplater
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Hvordan finne resirkulerte byggematerialer
Slik setter du keramisk flis på en tregulv
Hvordan å forsegle en epoxy gulv