DIY Pole Barns

DIY Pole Barns 

Pole Barn Grunnleggende

Pålfester er bygget ved hjelp av stolper eller stolper som er satt i bakken langs omkretsen av bygningen for grunnleggende støtte av strukturen. Stengene tjener som en del av fundamentet og det bærende strukturelle elementet til veggene. Derfor er riktig plassering av polene avgjørende. Plasseringen av polene kan variere, men åtte fot på senter er vanlig.

En annen vurdering er spærrene. Pole skure er vanligvis konstruert med truss eller landbruksbjelker. Disse er selvbærende takter som spenner over bredden på låven. Bredere takter krever mer materiale og legger til kostnader. I noen tilfeller kan en lang og smal polebygning være billigere å konstruere enn en bredere bygning av samme firkantede opptak.

Bygg barnet

Måling og staking av stedet er det første og viktigste skrittet til bygge en stangfjøs. Posisjonsnøyaktigheten til innleggshullene er viktig. Innleggene må settes inn i en nøyaktig rett linje og med riktig intervaller.

Avhengig av jordforhold, kan en plattform av sement legges til bunnen av hullet før innlegget er satt. I myke jordforbindelser forhindrer dette polen i å synke eller slå seg ned i bakken, noe som kan føre til at deler av bygningen faller. Stengene må også være vertikalt rett før tamping jorden i hullene for å sette dem.

Perlinger er horisontale konstruksjonselementer som forbinder stangen til stangen og stifteren til stifteren. Arkene av bygningen vil bli festet til perlingene. Standardavstanden til perlingene er vanligvis fra to og fire meter. Ofte er veggen perler to-fire-tommers tømmer mens rafterperler er to til seks tommer. Bunnen perling på veggen, rett ved eller bare over bakkenivå, skal være laget av behandlet tømmer. Pålfugl er vanligvis dekket av stålplater. Installer i henhold til instruksjonene.

Ferdigføring av låven

Pålfiskene kan være ferdig eller trimmet i ønsket grad. Noen byggere vil at alle bygningene på nettstedet skal ha et lignende utseende. Installer dører og vinduer etter behov. Begrepet 'stangfjøs' er litt misvisende. Mens poler eller stolper er en integrert del av byggingen av bygningene, kan de brukes til garasjer, historiehus eller hus og stuger. Bygningene krever ikke høye nivåer av snekkerarbeid. De krever noe spesialutstyr og løfteutstyr. I mange tilfeller er det nødvendig med mer enn én person å bygge en stangfjøs.

Andre artikkelen

Slik tegner du et dusjhjørne
Slik installerer kilenankre
Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
Slik rammer du en trepinnevegg
Slik bytter du teppe og ren sement
Hvor lenge skal grout tørke før det forsegles?
Hvordan lage en dampdusj
Definisjonen av PVC-rør
Slik opprettholder du fogginess i et dampbad
Hvordan lage et vindu godt med Land Scape Blocks
Hvordan bruke Ramset
Slik bruker du granitt rundt en brannpute
Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
Slik bruker du Faux Stone til Peis
Hvordan male laminat dører
Slik fliser et badvindu
DIY PEX klemmer
Tile Underlayment Alternativer
Slik installerer du en Over Ground Pool Inground
Hvordan bygge en vegg ovns kabinett