DIY Peis Installasjonstips

DIY Peis Installasjonstips 

Installasjon av peis

Monter peisen på et sted som oppfyller klaringskravene mellom peisen og brennbare materialer, for eksempel en vegg eller bokhylle. Hvis din peis er nødvendig for å ha et ildsted, trenger du å vite noen grunnleggende opplysninger, for eksempel den minste avstanden som en herd skal strekke seg fra bakveggen, som er 18 tommer. Les eierens håndbok for retningslinjer.

Gass og elektriske tilkoblinger

For de fleste installasjoner vil det være nødvendig med gassforsyning på enheten. Det typiske gassrørsystemet er installert i gjenget svart gassrør. produsentens instruksjoner for rørstørrelsen. En gassavstengningsventil er vanligvis et krav nær peisen. Det elektriske aspektet ved en DYI-peisinstallasjon kan kreve installasjon av et uttak, en bryter eller en termostat for å betjene peisen.

Venting

En tradisjonell murskorstein må ha en røykrør som er strukturelt lydig. Røynen er den vertikale røret eller røret i en murskorstein. Røynen trekker røykgasser og gasser fra innsiden av peisen til uteluften. Ofte kan leirefliser som utgjør røret bli skadet, særlig i eldre mursteinskorne. Den vanligste løsningen er å relinere skorsteinen, noe som innebærer å sette inn en ny røykgass. Enten av rustfritt stål rør setter ned skorsteinen eller en pour-in liner, som kurerer i 24 timer. Et annet ventilasjonsalternativ er en isolert skorstein. Også referert til som Underwriters Laboratory (UL) godkjent rustfritt stål klasse A skorstein, stakkes rør vertikalt gjennom taket. Klasse A-rør kan også dirigeres gjennom en tilstøtende vegg og opp en yttervegg til ønsket høyde. Direkte utlufting er et alternativ for folk som vil ha fordelene ved en peis uten problemer og kostnader for installere en skorstein. En peis kan ventileres horisontalt ut en tilstøtende vegg eller vertikalt gjennom taket. Direkte ventilasjon er et to-i-ett-rør, som utlufter forbrenningsutløpet og samtidig oppvarmer luften det bringer inn i peisen.

Naturlige ventilasjoner, eller B-ventiler, er peiser som opererer på naturgass eller propan. Forbrenningsprosessen bruker luft fra innsiden; eksoset utluftes gjennom et B-vent eksosrør. Dette systemet er ikke veldig effektivt ettersom varmen kommer ut gjennom skorsteinen.

Ventilfrie gasspeiser krever ikke en skorstein, ventilasjon av røykrør. Dette gir en moderne ventilasjonsfri, energieffektiv peis som bruker gass eller propan og kan installeres på nesten alle steder. En DIY peis installasjon er konsekvent vurdert en av de beste investeringene du kan gjøre i ditt hjem. Peiser øker komfortnivået ditt og øker verdien av ditt hjem. Moderne peiser er også mer energieffektive. Det er et bredt utvalg av peiser å velge mellom, inkludert tre-, gass-, ventilert gasslogger, ventilasjonsfrie gaslogger, elektriske peiser, peis og peisinnlegg.

Finn ut hva de lokale byggavdelingene gjelder for en DIY-peisinstallasjon. Du kan bli pålagt å trekke en tillatelse til jobben og få det endelige arbeidet inspisert for endelig godkjenning.

Andre artikkelen

Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Cob Konstruksjonsteknikk
Hvordan kutte og installere støpegods
Slik monterer du Bose Cube-høyttalere på taket
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Materialer som brukes til å bygge et moderne middelaldersk hus
Slik passer du på gulvplanker
Slik setter du varmtvannsoppvarmingsrør i nytt betong
Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Slik installerer du en skiferdusj
Slik fjerner du plastskruer
Slik fjerner du fliser fra en dusj
Hvordan spare penger på Lowes
Hvordan velge den beste type tre gulv
Hvordan kaste en gassventilrør
Hvordan skarpe Metal Drill Bits
Slik kutter du ned senteret med en vertikal båndsag
Hvordan måle gulvplass til fliser
Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver
Slik installerer du en dusjhylle