DIY Gasspeis Sett inn

DIY Gasspeis Sett inn 

Forberedelse av skorstein

Din skorstein må være i god stand. Ha skorsteinen inspisert av en skorstein feie eller peis ekspert. Hvis skorstensforingen, eller røret, ikke er i god stand, må den repareres. Den vanligste metoden for å reparere en skorstein er å relinere den med rustfritt stål skorstein.

Installasjonsprosessen innebærer å senke metallforbindelsene nedover skorsteinen ved tau eller bruk av en vinsj. Du kan bruke stive rør til rette løp. Bruk fleksibelt rør for skorsteiner med flere bøyninger. Det er akseptabelt å bruke en kombinasjon av rørene.

Du kan også ha en innstøpt plassert liner installert. Denne liner er en gummilignende blære satt inn i skorsteinen og oppblåst. Et brannbestandig materiale pumpes inn i formen og får lov til å kurere. Etter 24 timer er skjemaet fjernet.

Retningslinjer for installering

Det er viktig å vite hva kravene til byggekoden er for å installere peisinnlegg og følge koderne under installasjonen. Les og implementer instruksjonene i tillegg. . Ikke avvik fra spesifikasjonene, eller du kan risikere å ugyldiggjøre garantien.

Installasjonen kan gå jevnere hvis du fjerner spjeldet. Sørg for at du setter sperren bort hvis du vil reversere installasjonen senere. Fjernelse av spjelddekselet muliggjør montering av to 3-tommers ventilasjonsåpninger i åpningen.

Noen ganger kan det være nødvendig å fjerne askeskjoldet dersom det blokkerer plasseringen av innsatsenheten i Det anbefales at du gjør en 'test' før du kobler til gass og elektrisitet for å forsikre deg om at innsatsen passer riktig.

Skru inn gassinnsatsen i henhold til produktets ledningsdiagram Kjør en tilførselsledning hvis det ikke finnes en gasslinje. Svart pi pe brukes vanligvis til å drive en bensinledning. Det er avgjørende for innsatsens virkningsgrad at gassrøret er den størrelsen som er spesifisert av innsatsprodusenten. Sørg også for at du henviser til de lokale byggekodene for å sikre at installasjonen av gassrøret er i samsvar. kan også trenge å ta med som elektrisk kilde til enheten.

Når du har gjort de riktige elektriske og gassforbindelsene, og fest innsatsventilene til innsatsuttakene i henhold til instruksjonene, skyv forsiktig inn innsatsen i skorsteinåpningen. Du vil ikke uheldigvis skade gassen eller den elektriske ledningen. Fjerne litt isolasjon rundt hullene mellom ventilasjonsrørene som er montert gjennom spjeldåpningen for å hindre tilbakeslag.

Noen mennesker har en spesiell spjeldplate produsert til dette formålet. Få dimensjonene og bestil tallerkenen på forhånd fra en lokal metallbutikk. En DIY gasspeisinnsats er på de raskeste, enkleste og energieffektive metodene for å utnytte en tradisjonell mursteinpeis som er foreldet og slipper opp til 90 prosent av varmen opp i skorsteinen. En gasspeisinnsats er en brannkasse med stål innkapsling som passer inn i en konvensjonell murverk peis. Innsatsen trekker luft fra interiøret inn i gassinnsatsene og varmes opp luften. Luften sendes deretter tilbake til rommet. Gassinnlegg er mye mer kostnadseffektive enn tradisjonelle peiser. Velg mellom ventilerte og uventede gassinnsatser.

Andre artikkelen

Hvor mye betong trenger du for gjerdssteder?
Hvordan bruke en skrue pistol
Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
Hvordan reparere et skadet trebord
Teppe til flisovergangsstykker
Hvordan bygge en enkel sauna
Hvordan reparere dørfiner
Hvordan bygge et nytt skap
Verktøy for fjerning av lokket av metalltrumle eller fat
Slik installerer du en inntrekkbar mark på en murvegg
Hvordan reparere en enkelt-spak Delta kjøkkenkran
Slik installerer du en keramisk flis på en baderom
Hvordan lage en benkeplate for granitt
Slik installerer du Hilti Kwik-Con Ankere
Slik installerer du PVC VVS
Slik installerer du laminatgulv i tette rom
Installasjonsveiledning for snøfjerning
Slik kjøper du trekant
Hvordan remodel et bad for tilgjengelighet
Slik bruker du en elektrisk flisekutter