Billig peisinstallasjon

Billig peisinstallasjon 

Betraktninger

Besøk bygningskoderavdelingen for din kommune for å finne kravene til typen peisinstallasjon du planlegger. I tillegg snakker du med peisleverandører og går online for å undersøke alternativene dine og bestemme hvilken installasjonsmetode som er mulig. Produktet må tilfredsstille dine behov og budsjett.

Følg produsentens installasjonsspesifikasjoner for produktet. Ikke avvik fra retningslinjene, eller du kan risikere å ugyldiggjøre produktgarantien.

Vent-Free < / h2> Ventilfrie peiser er blant de vanligste supplerende gassvarmeproduktene som er kjøpt i USA. Peisen er 99 prosent energieffektiv og opererer på propan eller naturgass. Ventilasjonspeis er billig fordi ventilrør ikke gjør det mulig. må installeres, og driftskostnadene er minimale. Peisen kan installeres i omtrent enhver innstilling.

Naturventil eller B-rør

En peis med naturlig ventilasjon eller B-pipe er lett å installere. Det må imidlertid være ferdig med en surround og mantel. B-vent-røret går ut gjennom taket. Dette systemet er mer dekorativt enn effektivt og kan installeres på nesten hvilket som helst sted i hjemmet. I et stramt rom kan en naturlig utluft peis virke fordi den ikke har c

Direkte ventil

En direkte utluft peis bruker et spesielt rør for å lufte eksos på utsiden og trekke ut luft i peisen for å bistå forbrenningsprosessen. Direkte utløpsrøret inkluderer et lite, indre rør 4 eller 5 tommer i diameter. Det indre røret passer inn i et ytre rør 6 5/8 eller 8 tommer i diameter. Mellom rørene er ikke-brennbar isolasjon. Ytre røret trekker i uteluft. Utsiden luften varmes opp av den varme avtrekksluften som ventileres gjennom det mindre rør. Denne oppvarmingsprosessen forbedrer effektiviteten til peisen.

En direkte utluft peis kan ventileres opp gjennom et tak. En annen, billigere ventilasjonsmetode er imidlertid å lufte peisen fra baksiden, gjennom en tilstøtende vegg. Dette kalles horisontal ventilasjon og er rask og enkel. De fleste direkte ventiler kan kreve en vertikal løp opp til 24 tommer før du setter inn en albue for horisontal rør. I likhet med B-vent-metoden må installasjonen være ferdig med en mantel og peis surround.

Elektriske peiser

Hvis du bor i en leilighet eller bare ikke vil takle å måtte lufte en peis, Et annet alternativ er en elektrisk peis. Det ser ut til å være en ekte peis i en rekke stilalternativer. Elektriske peiser er ikke designet for å gi mye varme, men i begynnelsen av 2010 var 10.000 BTUer topprange for varmeproduksjon. også kjøpe en vifte, som bidrar til å sirkulere peisens varme luft. En elektrisk peis er mobil og et svært kostnadseffektivt valg. Det krever en nærliggende stikkontakt. Nøye planlegging av en peisinstallasjon vil gi deg avslapping, glede og komfort i en tradisjonell peis uten arbeid og utgifter som vanligvis er knyttet til et slikt prosjekt. Moderne peiser består av en brannboks og varmeveksler som er innkapslet i isolert plåthus. Dette forhindrer peisen i å overopphete omgivelsene. Fordi mange peisinstallasjoner ikke krever grunnlag eller noen materielle strukturelle endringer for ventilasjonsprosessen, kan du finne en billig peis for å passe budsjettet.

Andre artikkelen

Gjør det selv Prefab Patio til romkonverteringer
Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
Slik fjerner du konstruksjonslim
Hvordan kant og polsk porselen fliser
Hvordan bygge en infrarød paint remover
Sandblåsing Sikkerhet
Hvordan bygge en Porch Foundation
Kranhåndtak Typer
Instruksjoner for murstein skorstein konstruksjon
Hvordan lage et gulv fra brune papirposer
Slik fjerner du Keramisk Tile Surround i et bad
Verktøy for fjerning av berøring fra inne i dusjen
Hva er standard dørknophøyde på en dør?
Gjør det selv: Cedar Fence Installasjon
Hvordan fungerer solpaneler og deres batteribackup-systemer?
Nivåmålingsverktøy
Slik installerer du helvedesild over lath
Hvordan Estimere Kostnaden for New Vinyl Siding
Slab Vs. Crawl Space Construction
Typer av betongplate konstruksjon