Hvordan bygge en finsk hjemmestue

Hvordan bygge en finsk hjemmestue 

1.

Bestem hvor i ditt hjem du ønsker å plassere hjemme saunaen. Noen sett kan installeres i ekstra bad eller tomme soverom inni, mens andre er til din hage. Hvis du vil installere settet inne, måler du rommet du vil installere det forsiktig, og sørg for at du har nok plass. Hvis du trenger en badstue i en spesiell form eller størrelse, kan det hende du må tilpasse bestillingen din. Hvis du vil ha en bakgårdssuite, vil du ha flere modeller å velge mellom.

2.

Sammenligningsbutikk for badstuksett på Internett på steder som Home Saunas N-kits, Superior Saunas eller Cedar Barrel Saunas. Disse nettstedene tilbyr alle mulighet til å bestille et forhåndsbygget badstu eller ha en spesialbygd til dine spesifikasjoner. Ta en titt på de forskjellige konstruksjonene og byggematerialene. Du kan få en billig plastbastu eller du kan kjøpe en luksuriøs cedar-badstue. Pass på at det settet du velger er for innendørs eller utendørs bruk.Home Saunas N 'Kits

home-saunas-n-kits.comSuperior Saunas

superiorsaunas.comCedar Barrel Saunas

cedarbarrelsaunas.com

3.

Velg detaljer og tillegg du vil bygge i badstuen din. Du kan velge forskjellige typer sitteplasser avhengig av hvor stor badstuen er og hvor luksuriøst du vil ha det. Du må også velge en lysarmatur slik at du ikke svetter i mørket. Du kan velge tilbehør som vannkoker for varmeapparatet eller spesielle saunahåndklær å sitte på mens du er i badstuen din. Hvis du kjøper alle komponentene dine fra samme produsent, vil de alle være sikre på at de passer riktig sammen.

4.

Velg en oppvarmingsmetode for badstuen din. Hvis du bygger en innendørs badstue, kan du velge mellom en med en elektrisk varmeapparat eller en med en moderne infrarød varmeapparat. De infrarøde varmeovnerne går på strøm, men bruker mindre energi og holder badstuen varmere. Hvis du bygger en utendørs badstue, kan du velge mellom en elektrisk varmeapparat, en infrarød varmeapparat eller en tradisjonell peisovn med en vask for varme steiner og vann for å skape damp. Legg merke til at bare de utendørs, brennende ovner er autentiske finske badstuer.

5.

Monter komponentene i ditt finske badesett som angitt i instruksjonene i pakken. Finske badstuksett er klar til å montere biter som knytter sammen. Du trenger ikke engang å montere dem med hammer og negler, de passer bare sammen alene. Denne samlingen kan fullføres på en enkelt ettermiddag. Pass på at du følger instruksjonene nøyaktig, spesielt når det gjelder å legge til belysnings- og varmeelementene. Når din finske badstu er satt sammen, er den klar til å nyte.

Tips og advarsler

 • Pass på at varmen du kjøper er riktig størrelse for din badstue; hvis det er for stort, kan det være en brannfare, og hvis det er for lite, vil badstuen ikke bli varm.
 • Finsken er fast troende på de psykiske og fysiske helsemessige fordelene som tilbys av en god badstue. Selv om Finlands befolkning er bare 6 millioner, har landet 2 millioner badstuer. Finske har badstuer i sine hjem, treningsstudioer og arbeidsplasser, og finske FN-tropper har selv vært kjent for å bygge midlertidige badstuer i sine leirer. Du kan ha En finsk hjemmestue i egen hånd selv om du ikke har noen spesielle snekkerferdigheter. Det finnes en rekke hjemmebaserte badstuksett på markedet som gjør byggingen av en hjemmestue rask, enkel og rimelig.

  Andre artikkelen

  Hvordan å fullføre en betong counter top
  Slik kjøper du en krypteringsdampbarriere
  Granitt Peis Mantel Ideas
  Hvordan male Gamle Kjøkkenskap
  Loftet Ideer
  Slik installerer du Thomasville Engineered Hardwood
  Flood Plain Building Restrictions
  Vinyl Gulvverktøy
  Damprom Ulemper
  Hvordan lager jeg en vindusramme?
  Hvordan måle og kutte flis
  Typer av Siding Shingles
  Hvordan henge gips på et skråt tak
  Gipsfakta
  Hvordan Prep Exterior Betong Vegger for finér Stone
  Hvordan reparere korrodert sementblokker
  Hvordan velge en teppe underpad
  Instruksjoner for en Hjem Vind Generator
  Hvordan skille mellomrom med vegger
  Hvordan bygge hjemmelagede rammeløse kjøkkenskap