Ingredienser av Fiber Cement

Ingredienser av Fiber Cement  Fiber sement er en tre erstatning for sidespor som etterligner utseendet på ekte tre. Det er miljøvennlig fordi dets sammensatte materialer forekommer i naturen eller stammer fra andre resirkulerte materialer. Det anbefales ved bruk spesielt i områder som er brannfarlige. Fibercement siding er ikke-brennbart og holdbart. Det motstår vridning, hevelse og rotting. Det er også kostnadseffektivt sammenlignet med andre hjemmekonstruksjoner som stucco eller murstein. Mange fibercementplater er garantert mot brudd, slitasje og sprekker i 30 til 50 år.

Grunnleggende ingredienser

Fibercement inneholder tremasse, sement, sand og vann som basisbestanddeler. Ingrediensene blandes sammen og herdes i en autoklav (en enhet som er ment å sterilisere innholdet med svært høye temperaturer), noe som gjør den mye mer stabil og sterk. For forsterkning legges fiber til blandingen, noe som bidrar til å forhindre sprekkdannelse av materialet.

Trepulpomponent

En av de viktigste kjemiske komponentene i fibersement er cellulose. Cellulose forekommer i trepulpen som brukes for produktet; Det er en organisk forbindelse som er laget av planter og brukes industrielt til å lage papirprodukter som papp.

Fly Ash og Sand Components

I tillegg til cellulose finnes det andre hovedkomponenter for sement og sand. Fly aske er en del av sement. Fly aske er et industrielt biprodukt av kullforbrenning, og ender opp i en deponi når den ikke brukes. Rock og mineralpartikler er det som gjør opp millioner av små sandkorn, den vanligste bestanddelen av sand er kisel, som er kvarts og er motstandsdyktig mot vann.

Andre artikkelen

Hvordan remodel kjelleren Game Rooms
Veibeskrivelse for å sette opp et over bakkebasseng
Kutte Mitered Joints for Trim Molding
Produserte Stone Installasjonsteknikker
Slik installerer du fleksible sporlys
Hvordan konvertere skole skap til garasje bruk
Slik installerer du et laminatlås-in systemgulv
Tre CD-lagringsprosjekter
Hvordan bygge en dekk av tre og glass
Typer av tømmergulv
Begrensninger på solpaneler
Hvordan fjerne en Caulked Håndkle Bar
Slik setter du inn en skorstein
Slik fjerner og erstatter Tile Grout
Hvordan måle en dørramme for støping
Hvordan male Glassfiber
Gjør det selv Flat Roof
Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører
Hvordan å rengjøre epoxy fra grout
Trex Decks vs Wood Decks