Hvordan remodel et hjem i Old-World Cottage Style

Hvordan remodel et hjem i Old-World Cottage Style 

1.

Start med å bestemme på fargepaletten for din hyttestil. Det er typisk å bruke mer nøytrale farger i en hytte, men det er mange nyanser av greener, dempet gule og blues som fungerer perfekt innenfor dette temaet. Du vil kanskje prøve å teste et lite område med noen historiske nyanser, disse er tilgjengelige i de fleste maskinvareforretninger.

Bruk så mye naturlig tre som mulig i sommerhuset ditt. Ta på alle tregulvene du kan ha, og hold dem uferdige for et plagsomt og rustikt utseende. , eller vurder å male dem.

3. Legg inn trebjelker i kjøkken og oppholdsrom. Du kan enten la disse være uferdige eller behandle dem med en mørk flekk. Hytter har en tendens til å ha stor utsatte bjelker som bidrar til å lage en lavt takket, koselig følelse.

4.

Utsett så mye murstein som mulig. Du kan enten legge til ekstra murstein på en vegg eller sandblåstområder som ildsteder for å avdekke mer murstein.

5.

En stor peisovn er avgjørende for gammeldags hyttestil. Legg til et antikk eller bjelket tremantel. w ooden stråle ville være en perfekt mantelpiece for en murstein peis.

6.

Ta med mye stein gulv, for eksempel store flisstein fliser. Fjern teppe og bytt ut med tregulv eller naturfargede steinfliser.

7.

Monter en stor gårdsplassvask på kjøkkenet og skift skapdørene under den med et floral eller stripet stoff gardin. Dette vil virkelig forbedre ditt eldgamle hytte kjøkken.

8. Bruk slaktebeskyttelse som en benkeplate i stedet for noe moderne. Tradisjonelle hytter ville ha brukt naturlig tre for dets praktiske og motstandsdyktighet.

9.

Monter et støpejernsrange på kjøkkenet ditt, om mulig. Denne typen komfyr ville vært brukt ikke bare til matlaging, men for å varme hyttehytter om vinteren, og er det perfekte tillegget til kjøkkenkjøkken.

10.

Hang a takstativ i kjøkkenet ditt for gryter og panner.

Bruk også teksturert tapeter eller gips på veggene for å skape dybde og varmen i hytta.

12.

Sett inn sommerhusstil, hvis budsjettet tillater det. Hytter hadde tradisjonelt småpussede vinduer som åpner utover.

Tips og advarsler

 • Besøk gårdsalg for vintagebrikker du kan bruke til å dekorere eller omforme, slik som antikke lysarmaturer, blomsterdraper og kasteputer, kluttepper, lysestaker og antikke kinaplater som skal vises på veggene.
 • Gamle verdens hytte stil kan introdusere mye karakter og varme til ditt hjem; så vel som å gjøre det koselig og innbydende. Hyttestil blander mange forskjellige teksturer, utskrifter og farger sammen; bruker vintage stykker blant eklektiske blandinger av farger og design. Skjønnheten i gammeldags hyttestil er at du kan bruke eldre, tidløse biter sammen med moderne bekvemmeligheter for å skape din egen idylliske hytteinnstilling. Enten du gjør store ombygginger eller bare noen små renoveringer, kan hyttestilen være lett og givende å skape.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en Formica kjøkkenbord
  Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
  Hvordan bygge et kirkekjøkken
  DIY Forbereder gulv til flis
  Illinois Green Energy Grants
  Hvordan flater jeg sluttplanen 40 Metallrør for sveising?
  Baderom Vanitiy Ideas
  Ulike typer siding
  Slik bytter du en Wood Door Sill
  Hvordan lage en Glass Tile Backsplash
  Hvordan bygge en Roll-in dusj
  Verktøy for å bytte ut en strømlampe
  Kjeller hjemmekino ideer
  Hva er fordelene med rustfritt stål kjøkkenapparater?
  Slik installerer du grunnleggende kjøkkenskap på et ujevnt gulv
  Hvordan Beregne Moment of Inertia of a Beam
  Betong Patio Alternativer
  Slik installerer du DIY Raised Paneling
  Under Counter Lighting Options
  Slik fjerner du glassfiber fra en trekano