Slik oppdaterer du badet ditt og endrer rørlegger for å installere moderne inventar

Slik oppdaterer du badet ditt og endrer rørlegger for å installere moderne inventar 

1.

Nedrivning: Det første trinnet fjerner alt som var uønsket. Siden mange ting var tung og vanskelig, er det nyttig å ta ting fra hverandre.

2.

Døren ble tatt av hengslene for å gjøre det mulig for oss å bære ting ut , tilbake i) lettere. Vi tok det gamle toalettet fra seg i sete og bolle og fjernet det, i to deler, fra badet. Vokselringen holdt seg (for det meste) med gulvet, men en putty kniv pried den opp i biter.

3.

Vaskene for varmt og kaldt og avløp ble koblet fra kildene under skapet, og linoleum benkeplaten ble primet av forfengelighet. Da ble det tatt av, og forfengelighet ble skrudd (og så pried) vekk fra veggen. Multi-piece demontering holdt vektene lettere.

4.

Tapetet ble avskallet, stykke for stykke, ved å suge det med en svamp og deretter peeling det i store strimler bruker en skrape. Når strimlene ble fjernet ble det resterende tapetlimet gjennomvåt med en svamp. Vi tok vår tid til dette - det var for kjedelig å gjøre på en dag, men i løpet av en uke klarte vi å skrape veggen naken.

5.

Når Bakgrunnen ble helt fjernet og gulvet var bar, vi satte inn et nytt gulv. Vi plukket ut en ørken gull granitt forfengelighet toppen og fant noe gull og krem-hvit 13 ' kvadrat porselen fliser som var en god kamp med det. De store fliser virkelig gjorde gulvet ser rent og ryddig og gjorde rommet føler seg mye større. Flisen hadde et retningsbestemt bølgemønster - vi var forsiktig med å holde bølgene i flisene i samme retning.

Siden den gamle flisen virket solid og gulvet, legger vi flisen rett på toppen av eksisterende fliser. Legge fliser var ganske enkelt, men det tok mye lengre tid og var mye messier enn man ville forvente. I stedet for å kjøpe en fliser så markerte vi kutt på eksisterende fliser og brakte dem tilbake til flisebutikken som skulle kuttes. Kuttene var profesjonelle og passer pent rundt hjørnene og kantene på våre (nonothogonal) vegger.

Flisen ble installert ved å blande Latex tinsett med vann, sette den på gulvet og deretter kutte den med en trowel og legger flisen på toppen av den. Spesielle fliser er tilgjengelig for å plassere flisen jevnt.

6.

Etter å ha gjort gulvet malte vi veggene. Først fjernet vi alt arven blå tilbehør (såpefat, toalettpapir og håndklestangholder og lignende) og patched de resterende hullene i veggen med spackle og mesh tape. Noen av spacklingen kom ut veldig bra, men noen ble fortsatt sett merkbart patched. De beste resultatene ble oppnådd med flere lette belegg av spackle over tape.

Da slengde vi veggen og gjorde en endelig kontroll for å fjerne alle fragmentene av tapetlim. Vi primet veggen og brukte to lag med maling.

På bunnen av veggen brukte vi premalert muggfast støping. Alle stykker som er i nærheten av en dusj eller et bad bør være på toppen og bunnen for å holde veggen tørr.

Ny toalett: Etter å ha gjort gulvene setter vi tilbake i et nytt toalett. Dette toalettet var American Standard Cadet III, som brukte mindre enn 1 1/2 gallon per flush.

For å installere et toalett, er en voksring plassert mellom toalettet og toalettflensen og Johnny bolter skru toalettet til toalettflensen. Her møtte vi vår første komplikasjon - toalettflensen ble satt litt under overflaten av det gamle gulvet, så med en ny flis gulv på toppen av den, var flensen betydelig under gulvflaten.

Når vi plasserte det nye toalettet, var gapet så stort at voksringen ikke var komprimert av toalettet. Dette ville bety at det ikke var noen tetning mellom dreneringen, og vel, hva som helst på toalettet. Det ville sikkert jord den nye etasjen. Vi løste dette problemet ved å stable to voksringer som komprimerte pent (vi hørte etterpå at ekstra tykke voksringer også er tilgjengelige.) Selv om det var vanskelig å nøye plassere toalettet på boltene, passer toalettet godt og vi strammer det ned og kvadrert den til veggen. Selv om vi brukte en todelt toalett, var bolledelen fortsatt veldig tung. En toalett hadde blitt enda tyngre, og derfor vanskeligere å sette ordentlig på plass.

8.

Deretter ble kranen i dusjen oppdatert. Dette viste seg å være den mest utfordrende delen fordi den nåværende stilen er et håndtaksvranke, vi hadde en håndtakskranke, og vi bestemte oss for ikke å gjøre om hele karet. Selv om vi planla å ansette noen til å gjøre denne delen, ville ingen virkelig gjøre dette prosjektet. Da dette trinnet er ekstremt komplisert, vil det bli en e-postartikkel alene.

9.

Etter ferdigstillelse av rørleggerarbeidet for badekaret, fortsatte vi med å installere forfengelighet. Vi dro til en lokal high-end kjøkkenbutikk og bestilte en 36 ' forfengelighet. Det var et svimlende utvalg av valg av skog, finish og dørstiler og overraskende variasjoner i kostnadene mellom dem. Du kan spare penger på forfengelighet ved å velge billigere tre og enkel, men elegant dørstil.

Installasjon hadde noen komplikasjoner. Området der forfengelighet hadde vært ikke flislagt, så vi ikke hadde flislagt det heller, så hele baksiden av badet var over undergulvet. Vi spikret ned noen planker med akkurat de riktige tykkelsene for å justere den nye forfengelighet, justere dem med shims plassert under brettene til nivået var akkurat riktig.

11.

Vi så kutt hull i bakken av forfengelighet med et Dremel-verktøy der vannforsyningslinjene og dreneringsforbindelsen gikk, og skyv forfengelighet tilbake mot veggen med tilførselsledninger og avløpsmating i under. Med en stud finder vi to biter i veggen bak forfengelighet, og skruet den fast på plass med to lange treskruer etter første boring. granitt benk topp ble deretter satt på toppen av forfengelighet og nivå kontrolleres igjen. Vi fjernet det og satte en perle silisium caulk rundt i forfengelighet, og satte den tunge toppen tilbake på plass. Selv om det ikke er limet, bør en kombinasjon av det og skjærvekten til bordet holde arrangementet sammen.

13.

Vaskepumpe: Vi kjøpte da to forsyningslinjer og (mest plastisk) maskinvare for en felle for avløp. To komplikasjoner: Når vi koblet tilførselsledene og åpnet ventiler, begynte ventiler å dryppe. Det er sannsynlig at ventilene ikke hadde blitt stengt i mange mange år siden før dette prosjektet, og så hadde et lite gummisete inne i seg. Vi endte opp med å bytte ut disse ventiler.

Den andre tingen var at Plastrørene som nå brukes mest for avløp, mates ikke godt med metallet, gjenget rør, som kommer ut av veggen. VVS-butikker ville utvilsomt hatt de riktige kontaktene, men vi brukte en gummikontakt med slangeklemmer for å koble metalldelen av drenering med plastikk. Etter stramming virket det fint.

14.

Dekorasjoner og tilbehør: Vi la til flere ting for å gjøre badet komplett. En hel familie av tilbehør i venetianbronse (håndklestenger, dusj gardinestenger og toalettpapirholdere) som matchet våre kraner ble skrudd på veggene. De originale flisetilbehørene ble lett primet av veggen.

Vi fant en rettferdig fint mørkbrunt matchende medisinskap som ble skrudd på veggen. Vi erstattet p lastekvadrat, utilitaristisk lette lys / vifte med en mer dekorativ glassskål med bronseholder som ble skrudd i taket.

Tips og advarsler

 • Vi fant andre ressurser (bøker og elektronisk informasjon) som er nyttige for å gi mer detaljert informasjon om ting som hvor forfengelighet er spikret til veggen og hvordan man fjerner det gamle toalettet.
 • Hvis du fjerner et toalett, kan det hende du vel erstatt voksringen. Det er billig og en ny voksring sikrer en god forsegling mellom toalettet og gulvet.
 • Ikke glem å ta hensyn til plasseringen av studene når du monterer speilet eller medisinbrystet.
 • Denne korte artikkelen handler ikke om å reparere bad. Vårt bad var allerede ferdig. Problemet var at det var gjort på 70-tallet, og det så ut. Fra linoleum benkeplaten, mosaikkgulvfliser, de to håndterte badekarkranene til stripet tapet, viste dette badet sin alder.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du dørskjermer
  Hvordan erstatte Tongue u0026 Groove Porch Gulv
  Slik installerer du Cedar Cladding
  Informasjon om bambus tregulv
  Naturstein Vs. Cultured Stone
  Hvordan bygge en murstein skorstein i et murstein hus
  The Best Tile Cutting Tools
  Fordeler med Ridge Ventiler
  Utstillingsalternativer for utendørs dører
  Instruksjoner for å installere Vinyl Tile
  Clean Room Entry Procedures
  Hvordan gjenopprette Rusted Ceiling Grid
  Brick Patio Outdoor Kitchen Ideas
  Hvordan remodel et bad i blå og gule farger
  Hva er Tyvek Paper?
  Typer av løfte kjeder
  Hvordan lage Gipsplattform
  Slik legger du over vertikal betong
  Interiør Paint Tools
  Hva trenger du å gjøre for å endre takdesign?