Slik konverterer du solenergi til elektrisk energi

Slik konverterer du solenergi til elektrisk energi 

1.

Sett opp solpanelet i en solrik beliggenhet der sollyset ikke er blokkert av noen omkringliggende trær eller bygninger hele dagen, og vipp panelet slik at det mottar maksimal solstråle mulig gjennom hele sin daglige syklus over himmelen på din plassering.

2.

Koble ledningene som fulgte med solcellepanelet på baksiden av den valgte solenergiladningsregulatoren, etter noen instruksjoner som fulgte med kontrollenheten for sikker og korrekt tilkobling til solcellepanelet.

3.

Koble laderens batteriladingskabel til batteripostene dine batteriet og slå deretter ladebryterens strømbryter til 'ON' -posisjon. La batteriet lade opp hele solskinnsdagen, eller i to delvis solfylte dager, til batterinivåindikatorene for ladestyring viser at batteriet er fulladet.

4.

Koble til En hvilken som helst 12 volt DC-enhet til terminalpostene på batteriet for å gjøre bruk av den lagrede energien i batteriet. Alternativt, hvis du ønsker å bruke en strømforsyning på 112 til 120 volt, kobler du strømforsyningen til batteriet, og deretter slår du om strømbryteren på omformeren til 'ON' -posisjon. Plugg den ønskede strømkabelen til kontakten på omformeren og bruk som du normalt ville.

Tips og advarsler

 • Det finnes mange typer strømomformere på markedet. Hvis du velger å betjene vekselstrømsutstyr, trenger du en. Bruk aldri noen enhet som overstiger klassifiseringen av omformeren din. Hver inverter har en UL-informasjonskode på regjeringen, på utsiden eller på baksiden, og forteller deg omformerenes maksimale spennings- og strømforbruk (ampere). Se etter UL-oppføringen på en hvilken som helst enhet du har tenkt å koble til omformeren til se hvor mange forsterkere enheten skal trekke fra omformeren din og vær sikker på at den ikke bruker mer enn hva din omformer kan levere. Selv om de fleste omformere har sikring eller sikring, kan noen bli skadet hvis det ikke tas hensyn til bruken.
 • Solenergi er gitt av solen vår, i form av fullspektret lys. Energien brukes av planter og dyr som deres fysiske 'strømuttak', og uten sol ville det ikke være noe liv. Imidlertid kan lysenergien også utnyttes av menneskeheten for produksjon av nyttig elektrisitet for å drive våre elektroniske verktøy og annet utstyr. Silisium er et stoff som er i stand til å konvertere lys til elektrisitet, og er det de fleste solpaneler er laget av i dag. Et grunnleggende 12 volts strømsystem kan settes opp med bare tre komponenter, og kan skaleres så stort som man trenger fra det punktet fremover.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du et tørketrommelventilhull
  Hvordan remodel en dusj med fliser
  Slik konverterer du et Office Depot-gavekort til kontanter
  Hvordan male over Wood Trim
  Materialer som brukes til bygningsstiftelser
  Hvordan male et kommersielt gulv
  Hvordan finne en Siding Contractor
  Felles tetningsmaterialer
  Baderom Remodelng Ideas
  Hvordan lære om å bygge et passivt hus
  Instruksjoner for installasjon av flisbelegg
  Hvordan bygge trevegger på betong
  Hvordan kutte Crown Molding Angles
  Slik måler du Square Footage for laminatgulv
  Hvordan å dimensjonere en baderom avtrekksvifte
  DIY Tub Refinishing
  Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
  Slik bruker du en multimaster Dremel til å fjerne grout
  Betong Vanntetting Behandlinger
  Hvordan installere New Floor Tile uten å fjerne gamle