Slik bruker du Board u0026 Batten Cedar

Slik bruker du Board u0026 Batten Cedar 

1.

Mål og skjær styret og batten sidespor for å passe på ytterveggene. Dine støtfuger mellom brettene bør falle på veggtappene. Stagger også støtskjøtene mellom ett sidespor og den neste for å øke fuktmotstanden.

2.

Bruk en finish på sidesporet før du legger på det. Brett- og batten sidespor kan være ferdig med enten en maling eller en flekk. Påfør ferdig på hver side av brettet, inkludert sluttkuttene. Ifølge Western Red Cedar Lumber Association, kan 250 ganger mer fuktighet bli absorbert i de utsatte endeskårene av sidesporet enn gjennom andre deler av sidespor.

3.

Fest fast lavere kurs av brett. Bruk korrosjonsbestandige negler; rustfritt stål eller varmdypede sinkbelagte negler fungerer godt. Negler bør også være 'splittfrie', med smale skapper og dype tips, og skaftene skal ringes for grep. Bruk negler med et teksturert hode for å blande seg bedre med den ferdige sidesporingen.

4.

Spikerbrett opp til 6 inches i bredde med en enkelt spik i hvert lager. Neglene skal kjøres gjennom midten av brettet. For brett 8 tommer og bredere, kjør to spiker inn i hvert lager, med mellomrom 2 1/2 til 3 tommer fra hverandre.

Håndhammer styrene og vær forsiktig så du ikke overdriver neglene. Styrene skal festes forsvarlig til utsiden av huset, men overdriving av neglene kan føre til vridning og vil ikke tillate at platene ekspanderer og kontrakt naturlig med endrede værforhold.

5.

Arbeid deg opp. Legg et 1/2 tommers mellomrom mellom hvert stykke bord.

6.

Fest battene. Battene skal være bred nok til å dekke minst 1/2 tommer av hvert kurs de overlapper. Battene bør festes med en enkelt spiker drevet mellom kantene på brettene og inn i hvert lager.

Tips og advarsler

 • Hvis din farget cedar mørkner , eller hvis du ser mørke streker som løper fra neglene 'hullene, bruk et oksalsyrebasert tre-lysende produkt for å nøytralisere tanniner.
 • Bord- og batten sidespor er en kombinasjon av bredere sidebord med smalere battene montert over sporene mellom sidekursene. Battene bidrar til å gi større vannmotstand og gir sidesporet sitt unike utseende. Ved bord- og batten sidespor er platene festet til horisontale blokkeringslinjer eller furring strips, da leggene legges over hullene mellom platene og spikres på plass. Det er ikke satt størrelse for enten brettet eller battene, og som et resultat kan du oppnå en rekke utseende med brett og batten sidespor.

  Cedar er et slitesterk, attraktivt tre som ofte brukes til bord og batten sidespor. Cedar tre har en tendens til å inneholde høye nivåer av tannin, et naturlig konserveringsmiddel som kan bløde til overflaten og forårsake flekker. Av denne grunn er det viktig å bruke korrosjonsbestandige negler når man arbeider med cederbrett og batten sidespor.

  Prosessen med å installere brett og bords sidespor er det samme om sidesporet er ceder eller en annen type tre.

  Andre artikkelen

  Slik bytter du en glassfiberspadehåndtak
  Hvordan å bore et kabinett hengsel hull
  Hvordan bygge en grillpotte
  Hvordan bygge en fliser dusj
  Tile Tub Surround Ideas
  Solpaneler Vs. Grønne tak
  Hvordan Lim Plastic Trim Board
  Slik oppdaterer du utsiden av et hus fra midten av århundre
  Standard Lumber Størrelser i USA
  Tile Ideer til spisestue og kjøkken
  Innramming av en fliseredusj
  Egenskapene til murstein murverk
  Slik lette en gasspeisvarmer
  Holdbarhet av teppetyper
  Slik installerer du solenergi ved deg selv
  The Best Corner Sinks
  Slik installerer du en marmor counter i kjøkkenet
  Hvordan velge en garasje
  Rock og Brick Ideer for utvendig sidespor, aksentdører, og Windows
  Hvordan Trim Asfalt Shingles