Solkraft for boliginstallasjon

Solkraft for boliginstallasjon 

Designelementer

Installere solcellepaneler omfatter mer enn bare å skru panelene inn i taket på et hus og kalle det ferdig. Det er andre installasjonsaspekter å vurdere. Plassering av panelene er viktig. Plasser dem der de vil motta den største mengden sol hele dagen. I tillegg studerer strømmen og distribusjonen av solpanelene. Selskapet hvorfra du kjøper solcellepaneler, skal hjelpe deg med de beste plasserings- og distribusjonsmetoder for din solpanel. Antallet paneler du trenger avhenger av utformingen av huset ditt. Den beste tiden å feste solcellepaneler er under re-takking, om mulig. Det er lettere å finne sperrene i løpet av denne tiden, og det unngår å skade det eksisterende taket.

Monteringstyper

To hovedtyper monterer arbeid med solcellepaneler. En montering forblir på samme sted hele året, og den andre typen kan roteres i løpet av året for å møte den ideelle sollyseksponeringen. Den første typen montering, kjent som en flush mount, er den enkleste å installere på egen hånd. Det fungerer på nesten alle typer tak, selv om kompositt- og singeltak er de enkleste typer takene å jobbe med. Den andre typen, takmontert stil, er dyrere og tar mer tak på taket enn flush mount systemer. Det kan være best å la installasjonen av bakken monteres til en profesjonell installatør.

Installasjonstips

Følgende prosess beskriver en av de vanligste, lavprofilerte installasjonsmetodene for solcellepaneler. Finn sperrene under taket. Skrue monterer i sperrene for å gi mer stabilitet på stativet. Legg monteringene på taket og lokaliser skruehullene. Lag omrissene rundt monteringene for å sikre nivå og jevne plassering. Predrill hull inn i takene for å holde festeskruene på plass. Skru monteringene på plass og skru deretter metallskinnene som holder solpanelene på plass til monteringene. Monter solcellepanelene på metallskinnene og koble dem deretter til matrisen og omformeren. Installere solcellepaneler er en god måte å spare på energikostnadene ved å utnytte solenergiens kraft og energi. Det er mange selskaper som selger solcellepaneler, men ikke alle selskaper tilbyr installasjon. Bedrifter som tilbyr installasjon tar ofte høye avgifter. Installere solcellepaneler er et billig alternativ som enhver gjør-det-selv-person kan oppnå med de riktige prosedyrene og verktøyene.

Andre artikkelen

Hva er en OSB?
Slik beregner du PSF i Canada
Tregulv Vs. Pergo i hjemmet
Slik installerer du laminatgulv over støt i badegulv
Slik installerer du dusjpaneler
Slik Remodel Cement Trapper
Gjennomsnittskostnaden for takutskifting
Forbedringsstøtte i Canada
Slik skjærer du et vindu med en 45 graders vinkel
Installere teppe på betong
Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
Slik installerer du flis på et treflate
Definer Brick Finer
Hvordan gjenoppbygge en dørramme
Slik installerer du gulvfliser over kryssfiner
Klassifikasjoner av behandlet tømmer
Hvordan skarpe Metal Drill Bits
Slik kobler du en stråle til et innlegg
Hvordan lage en loggramme
Installasjonsinstruksjoner for granittfliser