Hvordan finne ekstra badlagringsplass

Hvordan finne ekstra badlagringsplass 

1.

Monter en dusjcaddie som henger over dusjen for å lagre sjampo, såpe og hårbalsam, i stedet for på kantene på dusjkabinettet eller badekaret. Menn kan få et speil som ikke tåler seg i dampen og festes til dusjveggene med sugekopper for barbering. Oppbevar barberkrem og barberhøvel i dusjen caddy (vekk fra forfengelighet) - og som en ekstra bonus, få en fin, nær barbering.

2.

Legg til ekstra håndklebøyer, kroker eller ringer. Ofte har baksiden av badedøren ikke noe på det, så hengende en ekstra håndklebaren det vil gi deg et annet sted å lagre et håndkle på. Et håndklekrok og ringer tar ikke mye plass på veggen, men et par av dem gir deg mer plass til å henge håndklær eller ansiktsduker.

Kjøp en Oppbevaringsskapet som går over toalettet ditt. Ofte er plassen over toalettetanken bare dødplass, så å sette opp et oppbevaringsskap gir deg mye ekstra plass til ting som såpe, toalettpapir og håndklær.

p> 4.

Sett en lat Susan eller glidestativ i din forfengelighet. Dette vil gjøre det enklere å nå ting du bruker sjelden, som alltid ende opp på baksiden og er vanskelige å nå.

5.

Stackvogn eller plastkasser på eksisterende hyller eller på ditt nye oppbevaringsskap. Ved å stable kurvene øker du lagringsplassen på badet ditt, pluss de har den ekstra fordelen av Behandle badet ditt pent og organisert.

Se etter høye, trekantede oppbevaringsskap som passer inn i hjørnene til selv de minste badene og gir dekorasjon og moro Ctionality, siden du kan sette planter eller ornamenter på de åpne hyllene i tillegg til badartikler.

7.

Bygg / installer en åpen hylle opp over medisinskapskapet eller speilet. Den åpne hylle vil tillate deg å få ting opp av forfengelighet, men de vil fortsatt være lett tilgjengelige.

8.

Hvis du har en innvendig vegg på badet ditt, kan du åpne veggen og bygg en smal oppbevaringsplass mellom knastene. Plassen blir ikke dyp, men den kan bokstavelig talt strekke seg fra gulv til tak.

Tips og advarsler

 • En av de enkleste måtene å finne ekstra lagring på badet ditt er å tilbringe et par timer med å trekke alt ut av de eksisterende lagringsplassene dine. Nå går du gjennom alt du har trukket ut og kaster bort alt du ikke har brukt i et år, så legg alt du har holdt tilbake. Du vil bli overrasket over hvor mye lagringsplass ditt overfylte, gamle bad nå har.
 • Det ser ut til at ingen noensinne har nok lagringsplass på deres bad. Selv om badet virket gigantisk da du flyttet inn - etter noen måneder er tingene dine overfylt i de skapene du opprinnelig trodde var så store - og du stikker stadig ting over når du kommer til baksiden. Heldigvis, Det finnes flere måter du kan finne mer lagringsplass på ditt bad - her er flere.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage betong murstein dekorasjoner
  Verktøy for gravering og carving
  Gratis ideer til badet
  Typisk murstein murstein finér konstruksjon
  Tips om installering av støpeform
  Slik remodellerer du et 1960-talls bad
  Slik kobler du kobberrør til stålrør
  Hvordan kutte betongbrett
  Fiber Cement Board Siding Versus Vinyl Siding
  Hvordan bygge et bord så Rip gjerde
  Hvordan kutte utenfor hjørneforming
  Hvordan å endre baderom blander kraner
  Slik kutter og installerer Formica countertops
  Slik reface et tre kabinett
  Slik bruker du et innfelt dusjlys
  Slik bruker du Split Bolts
  Glasset Porselen Gulv Tile Spesifikasjoner
  Slik installerer du en tank til et toalett
  Hvordan gjenvinne byggematerialer
  Slik installerer du en badekar på et sementgulv