Slik hender du et opphengt tak fra stålbjelker

Slik hender du et opphengt tak fra stålbjelker 

1.

Mål og merk alle yttervegger i ønsket høyde på taket ditt.

2.

Installer L-parenteser mot veggen, opp bunnen av braketten med merkene. Fest brakettene til veggene med 2-tommers skruer. Konsollene kommer i 12 fots lengder. Installer alle full lengder først, måler og klippes for mindre stykker. Installer alle utvendige beslag først. Ved hjelp av et nivå kontrollerer du regelmessig at braketten er lined opp riktig.

3.

Mål for avstanden på hoved T-skinnene. Disse vil bli installert på 4-fots sentre over hele rommet.

4.

Monter ankerpunkter langs hver linje i taket, i dette tilfellet stålbjelker.

5.

Fest stråleklemmer til stålbjelker med 3-fots intervaller langs T-banen. De kraftige klemmene er justerbare for å passe de fleste størrelsesstråler. Sett klemmen på plass og stram settskruen til den er festet på bjelken.

6.

Fest den ene enden av en ledningstråd fra hver bjelkelampe og den andre enden til T-skinnen. Bruk standard hengertråd, som selges i bulkruller og kan tilpasses til ønsket lengde. Kontroller hver seksjon med nivået for å være sikker på at rekkverket forblir lined opp når du fester hver ny ledningstråd. Fortsett denne prosessen til alle hovedskinner er installert, nivå og sikker.

7.

Monter kors T-skinnene. Disse 4-fotseksjonene av skinne vil bli installert mellom hoved-T-skinner med 2-fots intervaller. Cross T-skinnene klikker på plass på de viktigste T-skinnene. Når det er ferdig, skal skinnene danne et rutenett med en serie med 2-til-4-fots åpninger. Med mindre rommet ditt er delt med fire, vil du ha en rad som er mindre enn 4 meter. Skinnene for denne delen må være skreddersydd og montert. Bruk tinnskruer til å kutte skinnene forsiktig, og legg dem på plass langs hovedskinner.

8.

Med støtteristen på plass, begynn å installere takflisene. Start i ett hjørne, og installer alle takflisene i full størrelse først. For de mindre mellomrom måler hver åpning, og ved hjelp av en verktøykniv kuttes en takflis for å passe. Klipp flisene slik at de passer godt, uten å tvinge dem på plass.

Suspended eller drop tak brukes til å skjule mange typer overhead enheter og utstyr. I noen tilfeller er de skjulte gjenstandene stålstråler. Montering av et takmontert tak krever forankringspunkter, og stålbjelkene har en solid base og kan med fordel ankre punkter lettere enn trebjelker eller bjelker.

Andre artikkelen

Små Baderom Gulv Ideer
Garage Designing Software
Slik fjerner du en utvendig dørhåndtak
Slik tegner du veggkanter
Hvordan bygge hjem solpaneler
Hvordan bygge en trelagringsdekkboks
Slik monterer du en Vin Glass Rack
Hvordan snu et kjøkkenskap i en forfengelighet
Slik måler du skumtetthet
Hvordan bygge en Cinder Block Fire Pit
Slik fjerner du markeringer fra en PVC-rør
Forskjeller i laminatgulv
Egenskaper av rustfritt stål
Hvordan bygge Attic Trapper
Slik Refinish Skap Med Maling
Hvordan Prime Vinyl Siding
Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Stall
Baderom Caulking Installasjon
Slik fjerner du akrylmaling fra en dusj
Enkel måte å løfte kryssfiner til andre etasje