Ideer for ytterdører

Ideer for ytterdører  Opprett et kunstnerisk fokus på ditt hjemside ved å ombygge din eksisterende utvendige dør eller erstatte den. Imponerende utvendige dører, spesielt ytterdører, legger til rette for bolig og bolig, og med litt innsats kan du finne eller lage døren som passer deg.

Dørstil

Dører kommer i en mange stilarter fra enkle til utsmykkede, og ikke hver utvendig dørstil vil være riktig for ditt hjem. Hvis du håper døren du kjøper varer lenge, bor du i et vått område, eller du har en høy trafikk hjemme, Du vil kanskje gå med en ståldør. Mer holdbare enn tre- eller glassfiberdører, ståldører har heller ikke vunnet seg eller sprukket. Men hvis du ser etter ren, naturlig skjønnhet eller et historisk hjem, kan en massiv tredør legge til ekstra berøring du vil ha. Husk å ta hensyn til størrelsen og typen på ditt hjem når du velger utvendige dører. Tyngre, store dører kan overmanne et lite hjem; I så fall kan en enkel malt dør være best.

Vinduer

Selv om du velger en enkel dørstil, kan du fortsatt jazz opp din utvendige dørs look med vinduer. Hvis du liker et eksteriør dør med vinduer, hold det i tankene mens du handler. Prefabrikerte dører kan kjøpes med vinduer eller en dør kan bestilles spesielt etter dine designspesifikasjoner. Hvis det ikke er vanlig glass, legger du ikke til den ekstra popen du leter etter, prøv å farget glass. Et stort utvalg av farger og design er tilgjengelig, og produsenter tilbyr noen ganger et farget glassalternativ. Hvis dørens produsent ikke tilbyr valget, kan du få vanlig glass erstattet med farget glass etter at døren er installert.

Maling

Hvis døren din er i god form og bare trenger en oppdatering, Frakk av maling eller to kan gjøre kunsten. Velg en øyenbrynende farge som kontrasterer, men utfyller hjemmet ditt, for eksempel en gul dør i et hjem med et blått eksteriør eller en svart dør på et hvitt stuccohjem. Hvis kontrast ikke er din stil, hold deg i fargeskjemaet. En rød dør kan passe rett inn i et varmt utvendig fargeskjema, eller en enkel hvit dør kan bare være tingen til ditt kule blåhus.

Maskinvare

Noen ganger er skjønnheten i en remodeling jobb i detaljene. Hvis du har et historisk eller større hjem, kan du prøve å utføre eksisterende utvendig dør maskinvare, som dørhåndtak og låser, med ny maskinvare, noe som kan gjøre forskjellen på hvordan ditt hjem ser ut. jernelementer, spesielt mot et naturlig tre for å gi døren litt ekstra appell. For en enklere dørtype bytt du ut dine nåværende messingvinkler for et antikke håndtak. Andre dørelementer, for eksempel vindugitter og låser, aren Ikke bare for sikkerhet. Søk etter sett som samsvarer med å legge til sikkerhet og få det utseendet du vil ha.

Andre artikkelen

Sammensetning av rustfritt stål
Hvordan eksponere en murvegg
Hvordan å endre beltet på en håndverk belte sander
Installasjon av høydemontert komfyr
Texas Rural Septic System Requirements
Slik resirkulerer du keramiske fliser
Rustfritt stålbøyningsverktøy
Slik fjerner og erstatter flis
Slik Level A Paver Patio
Hvordan konvertere fra elektrisitet til solenergi
Lås vaskemaskintyper
Slik bygger du kjøkkenkurv fra basiskabinett
Kan du forsegle laminatgulv?
Hvorfor sprer tregulv?
Slik sammenligner du gasspeisinnsatser
Hvordan lage en bar fra grunnen av
Hvordan installere Clay Pavers
Slik strammer du boltene
Hvordan velge Stacked Rock for Siding
Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg