Hvilken lim burde man bruke med 24 tommers keramisk flis?

Hvilken lim burde man bruke med 24 tommers keramisk flis? 

Underlag

Hvor flisene skal plasseres, spiller en nøkkeldel for å bestemme riktig lim som skal brukes. Fliser som skal settes på betong eller sementbrett, fungerer best når en sementbasert tinnsett brukes. En tinsett er en blanding av vann, sement, metylcellulose og en liten sand. Dette fungerer godt for permanent liming av de store fliser til en hard overflate som ikke vil bøye seg over tid. Denne stilen av lim bør ikke brukes til undergulv som gir mer gi som en kryssfiner undergulv. Kryssfiner-undergulvene vil gi den beste bindingen med fliser hvis det brukes epoxy eller organisk lim. Denne stilen av lim gir en mer tilgivende binding til overflater og brukes vanligvis med en trowel. Cement slurry kan brukes til å sette fliser på en våt, ikke-herdet gulvplass.

Tile Backing

Forskjellene i flisbacking vil også bestemme mengden lim som skal brukes med hver type fliser. En glatt bunnflis vil kreve bruk av mindre lim enn det med en porøs overflate. Luftbunnplater krever en helt annen applikasjonsmetode enn glatte fliser. Når fliser er tynnere, må mindre lim brukes. Vanligvis vil store 24 tommer fliser bruke mer lim enn mindre fliser. Store fliser kan være glatte eller grove på bunnen, så vær oppmerksom på dette ved bruk av limet på gulvet.

Produsentens anvisninger

Hver fliseprodusent har en bestemt metode for å bruke fliser på gulvet Sørg for å lese og følge alle instruksjoner som følger med de store flisene dine, ellers kan de knekke eller trekke vekk fra gulvlaget. I tillegg til liminstruksjonene, anbefaler de fleste produsenter også en bestemt type trowel og limspredning for deres fliser. Dette er utformet for å hindre at limet slipper ut til overflaten av flisene, og at det også er nok lim som brukes til å holde flisen på gulvet. Hvis du er usikker på hva produsenten anbefaler for dine 24-tommers fliser, så spør en tiling ekspert på stedet der du kjøpte fliser. Å bruke riktig lim for et fliseprosjekt er avgjørende for langvarige, flisete fliser. Når 24-tommers fliser brukes, er riktig lim enda viktigere. Det er imidlertid flere hensyn enn bare størrelsen ved å velge riktig lim for 24 tommers fliser. Det er også viktig å se på underlaget, fliser og lim som anbefales av flisfabrikanten eller forsyningsfirmaet.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en fliser dusj
Liming Teksturert vegg som dekker til laminat
Liste over verktøy for skjæring av baderomsfliser
Slik installerer du Tile Over Lino
Slik monterer du persienner på en ståldør
Instruksjoner for en fiberoptisk betongbord
Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
DIY Betongglass-etsing
Tømmerreparasjonstrening
Hva skal jeg bruke til å Olje Min Timber Frame?
Brick Wall Farger
Hvordan installere metall tak blinker for en skylight
Hvordan passe bambus gulv
Hvordan fjerne asbest i Rhode Island
Slik installerer du Linoleum selv
Granitt Peis Mantel Ideas
Hvordan bruke Spray Skum Isolasjon i hull mellom vindu og rammer
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Snekker Måleverktøy
Ideer for en kommersiell grønn bygning