Slik remodeler du en solterrasse

Slik remodeler du en solterrasse 

1.

Fjern alt fra solen verandaen. Det er mye lettere å visualisere endringer i et rom som er tomt.

2.

Rengjør solens veranda grundig. Et mørkt rom som bare virker bra for lagring, foreslår ikke så mange ideer som en av dem som har glitrende vinduer som slipper inn lyset.

3.

Kontroller solens veranda for strukturelle feil. Reparere eller erstatt tornede skjermer. Hvis solens veranda bare er innrammet, kan du utforske ideen om å fullføre veggene med gips- eller perlebrett.

4.

Mål lengde og bredde av solen din veranda. Ikke glem å måle hvor høyt hvert vindu sitter over gulvet, og hvor mye clearance dører trenger.

5.

Tegn din sol veranda s målinger På et stykke grafpapir. Ved å bruke grafpapir gjør det enkelt å holde alt på målestokk. Tape flere stykker grafpapir sammen for en større mal. Sletting og gjenoppretting av møbler er mye enklere enn å flytte det fysisk.

6.

Finn ut hvordan du skal bruke solens veranda og på hvilke tider av året. Hvis du har en avskjermet sol veranda og ikke bor i et temperert klima, bør du vurdere å legge til glassvinduer og en ornamental romvarmer slik at du kan bruke den hele året.

p> Lakk din sol veranda. Lys, nøytrale farger er best, men hvis interiøret i huset er mørkt og viktoriansk eller lyst og kunstig, fortsett temaet. Sun porches er vanligvis små, så en mørk eller lys vegg som en aksent fungerer beste.

8. Legg sisal eller jute tepper på gulvet. I løpet av sommeren føler de seg bra på bare føtter, og de kan bidra til å lette kulde i kjøligere måneder.

/p>

9.

Legg til vindubehandlinger. De fleste tror ikke å henge gardiner i en veranda, men ikke bare legger de til tekstur og nåde, de sikrer også personvern om sommerkveldene . Tykkere, fløyelgardiner i nøytral krem ​​eller bløt salvie kan også legge til isolasjon og varme til en innvendig sol veranda.

Plasser møbler nøye slik at folk får plass til flytte om. Møbler for solpyntene skal ha UV-beskyttet stoff og være vanntett hvis verandaen ikke er helt lukket eller bare skjermes. Velg stoffer som også er komfortable --- det er ikke hyggelig å sitte på stiv plast i noen årstider.

11. Legg til planter i dekorative potter. Pothos Ivy vil trives nesten hvor som helst, men hvis du bor på et sted med ekstreme varme og kulde, bruk silkeplanter. Dekorer vegger og bordplater med sparsommelig butikkfunn. Gips og selv plastobjekter d-kunst kan trekke en sol veranda sammen uten at du trenger å bekymre deg for at noe verdifullt kan være værskade eller ødelagt.

Tips og advarsler

 • Lysbryter og utløpsplater er små detaljer som gjør stor forskjell i hvordan en sol veranda vises.
 • Ikke utvide eller vesentlig endre en sol veranda som er festet til huset uten å skaffe nødvendige tillatelser, hvis noen.
 • Sun porches kan være alt fra en uferdig ettertanke til en elegant forlengelse av ditt hjem. Trikset til å remodelere solportene er å ikke bli distrahert av ordet 'veranda'. Gitt det brede spekteret av værbestandige stoffer og materialer som er tilgjengelige, kan du omforme en veranda i enhver stil du velger. Enten du begynner fra grunnen eller gjør en søndag veranda makeover, kan du opprette en plass som er så funksjonell og innbydende som resten av ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Bygningsreglene for rullestolrammer
  Hvordan lage fliser over Formica
  Hvordan bygge Attic Trapper
  Slik kanter du granittplattformene
  Slik installerer du Pre-Hung utvendige doble dører
  Slik installerer du Elfa Shelving
  Hvordan male veggpaneler
  Slik installerer du baderomsveggfliser i en dusj
  Granitt fliser
  Slik installerer du porselenfliser i bad
  Hvordan gjenopplive plastrør
  Stiler av Wainscoting
  Hvordan henge øvre kjøkkenskap
  DIY Betongreparasjoner
  Mdf farer
  Hvordan bruke dekorative moldings å kle opp en vanlig panel dør
  Slik installerer du kjellervegger
  Slab Vs. Crawl Space Construction
  Tips og råd for polert betong
  Slik forsegler du MDF-kanter