Slik isolerer du en murmur med styrofoam

Slik isolerer du en murmur med styrofoam 

1.

Rengjør murveggen hvis nødvendig. Skumplaten blir festet til veggen med et spesielt lim; veggen må være fri for forurensninger for at klæbemidlet skal tilstrekkelig holde seg fast. Tillat nye murvegger riktig tid for mørtelet å kurere.

2.

Mål og planlegg layoutene til platene på veggen. De kan installeres horisontalt eller vertikalt. Bestem hvor hull vil kreve at kuttplater av skumplater passer.

3.

Klipp de nødvendige brikkene av skumplater. Skumplater kuttes lett, men det er viktig å ha en straightedge slik at det ikke er noen hull i sømmen når kuttbrettet er anbrakt til et annet brett. Skumplater kan kuttes med en varmtrådskutter, på en bordsag, med et stikksag med et fint tannblad eller med en knivsaksvegg.

4.

Fest platene , jobber fra gulvet opp. Bruk spesialskumplast til å holde plankene på veggen. Skumplast lim kommer i caulk form. Påfør en kontinuerlig perle av lim tre til fire inches fra kanten, hele veien rundt omkretsen. Påfør en kontinuerlig perle nedover i midten, hver åtte til 12 tommer.

5.

Trykk styrene godt på veggen og ta noen minutter å løpe rundt hele overflaten av brettet for å sørge for at alle områder presses fast.

6.

Dekker alle sømmer med Tyvek tape. Dette er en ekstremt sterk polyetylentetningstape.

Tips og advarsler

 • Hvis du allerede har gips installert over en murvegg uten isolasjon i mellom, kan du ansett en spesialist for å bor midlertidige hull i veggen og trykkblås isoleringspærer i veggen.
 • Limplaten er dampformet. Unngå innånding av damper. Unngå også hudkontakt.
 • Murvegger, selv om de er svært holdbare, er ikke de mest energieffektive. En murvegg vil kompromittere inneslutningen av varme om vinteren og vil gi uønsket varme om sommeren. Øk energieffektiviteten i hjemmet ditt med styrofoam polystyren isolasjonsbrett. Skumisoleringskort er ikke-fleksible paneler som er billige, lette og enkle å installere. Skumisolasjonsplater selges i 48- og 96-tommers størrelser og kommer i varierende tykkelser. Monter skumisolasjonsplater direkte på murvegget, og monter deretter rammeknopper og gips på toppen av skumplankene. Det er viktig å bruke skumplater som indre veggisolasjon og ikke la dem bli utsatt på grunn av problemer med brennbarhet.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage Natural Stone Grout
  Linoleum Fakta
  Slik isolerer du en betongplate
  Slik kobler du Vinyl Siding Corners
  Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
  Hvordan legge nye fliser
  Kobber blinkende alternativer
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
  Hvordan lage et underlag for et flislagt bad
  Polering Nyhurt Betong
  DIY Stucco Repair
  Slik programmerer du en LiftMaster-tastatur
  Typer Masonry Work
  Hvordan måle gulvplass til fliser
  Hvordan grout Bathtub Tile
  Hvordan bygge en hytte-stil forfengelighet
  Slik installerer du Moen dusjarmflenser
  Legge Travertin Veggfliser
  Forbedringsprosjekter som legger til verdi
  Slik grader du for å legge bakgjerder