Installasjon av høydemontert komfyr

Installasjon av høydemontert komfyr 

Betraktninger

Beregn rommet du vil at ovnen skal varme opp; Dette vil avgjøre hvilken størrelse komfyr som skal kjøpes. En komfyr som er for stor avfall brensel. Det reduserer også komfyrens effektivitet. En komfyr som er for liten, vil ikke gi tilstrekkelig varme i rommet. Kaminens kapasitet til oppvarming av et rom måles av britiske termiske enheter eller BTUer. En BTU er en energienhet som beskriver Du kan kjøpe vedovner i en rekkevidde på 20.000 til 90.000 BTUer.

Ta kontakt med bygningsavdelingen for å få vite hva kravene til en stekeovn er installert. Du vil sannsynligvis trenge tillatelse før Du kan starte installasjonen. En oppvarmingsinspektør vil inspisere arbeidet på ulike stadier og gi endelig godkjenning når prosjektet er fullført.

Hovedkilden for informasjon om akseptable clearance-metoder er National Fireplace Institute. , kontroller lokale koder og produktspesifikasjon for klaringskravene til de forskjellige komfyrkomponentene til brennbar vegg, tak og gulv. Det er også et krav om klaring mellom mantelen og en hvilken som helst treskjæring.

Retningslinjer for installasjon

Komfyren skal monteres på en betongplate, murstein eller fliser. Du kan lage et ildsted av marmor eller skifer installert på toppen av sementbrettet. Det finnes også Underwriter Laboratory-godkjente matter og ovner. Vanligvis er kravet om at ilden skal strekke seg 8 tommer på siden og 18 tommer foran på veddøren til brenneren.

Avstanden for brennbare vegger kan være fra 8 til 36 tommer. Klaringskravene kan justeres avhengig av installasjonsmetode og materialer som brukes.

Få skorsteinen inspisert av en lisensiert og sertifisert skorsteinsprodusent. Foringen eller røret må være i god stand. Hvis røykrøret er skadet, installer du en ny rustfritt stål skorsteinforing. Pass på at røykrøret er riktig størrelse for ovnen. Installer minst en 5-fots fleksibel rustfritt stålfôr fra brønnmontert komfyr gjennom peisdemperen og skorsteinsrøret.

Bruk komfyrrør for å koble ovnen til røret. Ikke installer komfyrrøret gjennom veggtak eller gulvåpning. Vanligvis har komfyrrørene en minimumsavstand på 18 tommer fra vegger eller tak. Lukk spjeldet ved å installere en metallpanne i rommet. Bruk ovn sement for å forsegle pannen. En stekeovn er en peisovn som er installert foran, delvis eller helt inne i en murskål. Hjertemonterte ovner er mye mer effektive enn tradisjonelle peis, som har en 10 prosent effektivitet. En stekeovn har en effektivitet på ca 90 prosent, noe som kan sammenlignes med en peisinnsats. Moderne vedovner er laget av stål, tannstein og støpejern. Disse brannboksene, eller ovner, varierer i størrelse fra 1 til over 3,25 kubikkfot.

Andre artikkelen

Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
Slik installerer du tre skaphyller
Verktøy for kutting av metall
Slik installerer du en drillbit
Hvordan rute støping
Hvordan påføre Epoxy Gulv
Slik beregner du materialer som trengs for en betongpute
Solvarmealternativer
Hvordan lage tre klær linjer
Slik installerer du hjørneblokker for Baseboard Trim
Hvordan beregne mengden Vinyl Siding nødvendig
Slik bruker du Gipsplank til gulvunderlag
Hvordan bygge en kjeller trapp
Slik installerer du en vedovn og brannkoder
Slik sementer en eksisterende countertop
Daylight Basement Finishing Ideas
Slik legger du fliser og reparerer betongsprekk i gulvet
Spray Skum Isolasjonsinformasjon
Badekarreffineringsverktøy
Teppefjerningsverktøy