Billig Solar Installasjon

Billig Solar Installasjon 

Design

Solfangeren består av en isolert treboks delt i halv vertikal av en partisjon. Kald luft trekkes inn i den bakre partisjonen fra et rom ved hjelp av termosiphoning. Denne kule luften beveger seg så til bunnen av partisjonen hvor den kan strømme inn i topppartisjonen. Topppartisjonen bruker en reflekterende type isolasjon kjent som Celotex Thermax TF-610 for å samle varme fra solen. Denne varmen brukes til å oppvarme den kule luften fra den bakre partisjonen. Når luften blir oppvarmet og stiger, strømmer den ut av en ventilasjon øverst inn i rommet som oppvarming.

For å bygge solfangeren trenger du et ark med 1 tommers tykk Celotex Thermax TF-610 som er 4 til 8 fot og et ark med 3/4 tommer tykt Celotex Thermax TF -610 som er 4-å-8 fot. Den faktiske boksestørrelsen vil variere basert på bredden på vinduet ditt, men du trenger nok kryssfiner til å bygge en boks som er bred nok til å passe godt inn i vindusrammen som er ca 8 tommer dyp og 4 meter lang. Du vil også trenge noen 2-tommers treavstandsstykker, silikon caulk, et sterkt varmebestandig lim, et ark med plexiglas kutt for å dekke toppen av boksen, en rulle av alt metall aluminiumsbånd og litt flat svart spray maling.

Konstruksjon

Bygg boksen. Husk å bygge boksen slik at den kobles til vinduskarmen i en 45 grader vinkel. Dette gir et utseende som en lekeplassrute. La toppen være åpen. Spray maling innsiden av esken svart og isoler den med 3/4-tommers Thermax. Dekk utsiden av esken med aluminiumsbånd. Konstruer en partisjon som deler boksen i halv vertikal med 2-tommers mellomromblokker. Øverst på skillevegget skal flushes med toppen av boksen, men bunnen skal være 4 tommers sjenert, slik at luften kan passere gjennom gapet. Forsegl kantene på topppartisjonen med silikon caulk og dekk den med 1-tommers Thermax. Dekk toppen av esken med plexiglasset.

På toppen av esken må du bygge to ventilasjonsåpninger med skrap eller Thermax. Den første ventilen skal åpnes direkte inn i rommet fra den øverste partisjonen. Bunnventilen skal bygges slik at den er vinklet og forlenget nedover. Når dette er ferdig, installer solfangeren i vinduet. Sikre det på bunnen med et stativ laget av skraptømmer for å holde samleren i en 45 grader vinkel, lukk vinduet over boksen og tett kantene med værstripping. Den billigste solinstallasjonen du kan gjøre er en solvarmeinstallasjon. En solvarmeanlegg er i hovedsak en enkel solfanger som kan bygges fra deler som er tilgjengelig på din lokale maskinvarebutikk for omtrent $30. Solvarmevarmeren krever ingen strøm og derfor ingen elektrisk ledning. Varmeapparatet virker ved termosiphoning, som er en sirkulasjon av luft forårsaket naturlig når varmere luft ekspanderer og stiger opp gjennom et system.

Andre artikkelen

Base Molding Ideas
ADA-løftehåndtakskrav
Hvordan male en trebørste
LEED sertifiseringsalternativer
Hvordan installere Residential Solar Power
Slik installerer du 4-i-4 innlegg på en dekk
Hvordan Grout Slate Backsplash
Hvordan å tegne fliser kantene
Slik fliser du en dusjkule
Slik installerer du Southern Yellow Pine Flooring
Logg hjem isolerende tips
HOA Lov om solpaneler og vindmøller
Slik fjerner du limt keramisk flis
Typer av dørlås som ikke kan støtes
Hjem Remodeling Ideer Med Knotty Pine Paneling
Slik spatter gelcoat
Hva er Pergo Wood?
DIY Tile Board
Hvordan beregne trappvinkler
Slik fjerner du en utvendig dørhåndtak