Tilpassede countertop-alternativer

Tilpassede countertop-alternativer  Nok valg finnes for å velge baldakin materialer for å velge å velge en countertop forvirrende med mindre du gjør leksene dine. Kjøkkens stil er hovedhensyn, men hvordan kjøkkenet brukes skal drive beslutningen. Kostnaden er en realitetskontroll; nesten ingen motbehandling er billig. Ta hensyn til erstatning av en gammel teller som en investering i ditt hjem.

Granitt, tannstein og marmor

Granitt tellere er så vanlige at de er nesten et klisje. Dessverre er de på høysiden av dyrt for materialer og installasjon, så granitt krever en gjennomtenkt engasjement. Granitt er slitesterkt og attraktivt, selv om fargene er begrensede, og det tåler varme godt, så det er ikke lett ødelagt av en varm pott. Marmor er en annen favoritt benkeplate materiale og et annet dyrt alternativ også. Det kan flekke, så det krever tetting, men marmor er vanntett, varmebestandig, ripebestandig og ser fabelaktig ut. Tørketesten er en mørk grå, nesten skiferfarge, og er en myk, jevn stein. Tennstein er ganske flekkbestandig, men riper og sjetonger og er mye billigere enn granitt eller marmor.

Konstruert stein, solid overflate og laminat

Strukturert stein er laget med kvarts krystaller og er veldig tøft. Det er flekk, syre, varme og ripebestandig og lyser attraktivt. Prislappen er mindre attraktiv, ingeniørstein koster omtrent det samme som granitt.Solid overflate tellere er produsert solid hele veien gjennom, slik at de kan slipes hvis reparasjon er nødvendig. Tellerne er flekker igjen sistant, har ingen sømmer og kommer i mange farger og mønstre. Varmepannene vil skade faste overflate tellere, og tellerne er dyre.Laminater er rimelige alternativer for kjøkkenbord. De kommer i mange mønstre og farger, og rengjøring betyr ganske enkelt å tørke dem ned. Over tid vil de ha på seg, brikke og riper, og laminater er ikke lett å reparere.

Ler og tre

Keramiske fliser tellere kommer i nesten ubegrensede farger, størrelser og mønstre, bruk godt og rent lett. De kan installeres relativt billig. Ulempen er at de gjør en humpete overflate, og fugemasse mellom fliser nedbrytes og flekker over tid. Tile kan også chip og knekke når noe tungt slippes på den.


Slagterblokken er varm og ikonisk i kokkens kjøkken. Telleren kan imidlertid rive, flekke og brenne. Slakterblokken trenger sliping, oljing og tørking - - Stående vann vil mørke det permanent - og en god del vedlikehold, akkurat som et skjærebrett.

Industrielle materialer: Stål og betong

Rustfritt stål er ultramoderne, vil ikke flekke, er varmebestandig , kan håndtere stående vann og er lett å rengjøre. Det kan virke som institusjonelt, er støyende når det er plassert elementer på det og det vil klø. Betong tellere helles rett i kjøkkenet --- de ultimate tilpassede tellene. Pigmenter blandet inn i betongen gir et ekte utvalg av farger, og betongbordene kan utformes av en håndverkere med en fauxfinish eller et mønster. Betong motstår varme og vil ikke skrape, men det er porøs, så det krever segling mot flekker. Det kan også sprekke.

Andre artikkelen

Slik beregner du soloutgang
Slik installerer du et toalett med Fluidmaster voksfri pakning
Slik installerer du en loftet trapp
Hvordan henge sømløs støtfanger støtter
Sandblåsing Sikkerhet
Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
US Government Office for Solar Grants Information
Typer Flat Roof Construction
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hjemmelaget Greenhouse Ideas
Hvordan å refinfinere en interiør rom dør i et hjem med formica
Hvordan lage en brannsikker vegg
Riktig måte å flytte møbler på
Hvordan måle en rang av ved
Takområde Måleverktøy
Kan jeg Wallpaper en dusjkabinett?
Ulike typer siding
Steel Siding u0026 amp; Taktekking Farger
Slik fyller du på smusspakking for slabforberedelse
Slik måler du på en erstatningspassedør