Slik installerer du Allure Gulv i en garasje

Slik installerer du Allure Gulv i en garasje 

1.

Rengjør og tørk garasjegulvet. Hvis det er oljeflett, dekk dem med sagflis eller kattavfall i noen dager for å absorbere det, og sveip det opp.

2. Legg ut startkurset av Allure vinylgulv paneler sammen med en kant av gulvet, snapping de rektangulære panelene sammen ende til slutt. Legg skur mellom panelene og veggen for å skape et ekspansjonsgap som gjør det mulig å bevege gulvet.

3.

Klipp planken på slutten av kurset for å passe mot hjørnevegg, kjører kniven ved siden av torget og deretter bøyer den målte linjen til den går i stykker.

4.

Legg neste kurs fra hvor du avsluttet forrige kurs, så Endene på panelene vunnet ikke opp mellom de to kursene. Kutt panelene i det andre kurset langs sidene av forrige kurs. Klipp det endelige bordet etter behov.

5.

p> Gjenta og fortsett å legge kurs, hver fra den motsatte enden av rommet som den forrige, jobber deg over gulvet, kutte endeplankene etter behov.

6.

Klipp det siste kurset av paneler i lengderetningen for å passe mot endevegget med en 3/8-tommers plass der igjen.

7.

Mål gulvets omkrets med et bånd måle og kutte stykker av gulvstøping på miter så å passe. Monter dem ved å hamre trim negler hver fot i veggen (ikke gulv). Moldingen vil dekke 3/8-tommers mellomrom.

Allure gulv, av Armstrong, er en enkel å installere oppdatering på limløse laminatgulv som smelter sammen og sitter ufestet til undergulvet. Allure-gulvpanelene er alle vinyl i stedet for tre, og krever ikke noe underlag, noe som gjør dem spesielt enkle å installere. Hvis du vil vende garasjen din inn i et rom eller et annet oppholdsrom, er Allure en god løsning fordi det vil dekk det gamle betonggulvet uten å endre det. Ikke gjør dette hvis du planlegger å holde bil der, da dette gulvet ikke er laget for det.

Andre artikkelen

Hva slags fliser er anbefalt for benkeplater?
Slik setter du kanter på en skifer Backsplash
Slik beregner du prisen for å installere Vinyl Siding
Hvordan bygge en mager-til-hytta
Slik sprer du betongblokker
Tennessee Septic System Regulations
Hvordan legge Solid Wood Flooring på Betong
Hvordan sette fliser rundt en peis
Hva er en Dummy Dørknop?
Hvordan å si om glassfiber er herdet
Hvordan Finish Gips med hjørneperler
Hvordan snu et kjøkkenskap i en forfengelighet
Typer av treverk
Slik installerer du DIY Raised Paneling
Ideer for takbrakninger på en veranda
Slik beregner du arkvekt på MDF
Ideer for et hjørne boblebad
Slik bruker du Build-it-Yourself Wood Kits
Bruken av sponplater
Verktøy for å komme opp flis