Hvordan gjøre Remodeling Prosjektet enklere

Hvordan gjøre Remodeling Prosjektet enklere 

1.

Start i begynnelsen
Det betyr å skrive ned hvordan hjemmet ditt ikke tilfredsstiller dine nåværende behov. Ikke bekymre deg selv med den fysiske utformingen. Det kommer senere. Skriv bare ned de problemene du prøver å løse. Ting som:

?? Badene er utdaterte og må oppgraderes

?? Vi er lei av å gå til uferdige kjelleren og bruke den bare som lagring

?? Vi underholder mer enn vi pleide, og huset blir trangt på fester

?? Vi ønsker et større, mer funksjonelt kjøkken med et spiseområde

Det er løsningen på disse problemene som vil sikre at du vil være fornøyd med prosjektet ditt. Fagfolk kan hjelpe med den faktiske utformingen når du har oppgitt dine behov.

2.

Sett sammen et budsjett
Dette kan være minst morsomt, men den viktigste delen av prosessen. Alle er forskjellige i hvordan de går om å gjøre dette. Et forslag er å finne ut hva de bedre boligene i nabolaget ditt selger for. Forskjellen mellom nåværende salgspris for disse boliger og prisen du betalte for huset ditt er en god indikator på hvor mye du kan bruke forsiktig på prosjektet og få pengene tilbake hvis du måtte flytte de neste årene. Dette blir mindre viktig hvis du planlegger å bli der du er i mer enn tre eller fire år.

3.

Finn en entreprenør som kan gjøre mer enn å bygge
selv Det minste ombyggingsprosjektet er komplekst og involverer mange folk fylkeinspektører, håndverkere, håndverkere og leverandører; for ikke å nevne et forvirrende utvalg av materialer, farger og teksturer. Å sette dette sammen i tide, tar dyktighet og ledelse.
Skrekkhistorier er vell av entreprenører som tok for alltid å fullføre et prosjekt fordi de var 'gode håndverkere' men forferdelige ledere. Valget trenger ikke å være mellom de to. På A u0026 A Design Build Remodeling, Inc. er vi stolte av å sette sammen et team av gode håndverkere og gode ledere for å sikre at jobben din vil bli gjort slik du vil ha det på tide, innenfor budsjettet og med kvalitet i hele. /p>

4.

Ta deg tid til å svare på alle spørsmålene oppe
Når det er opprettet foreløpige planer og budsjetter, er det ofte en tendens av alle involverte til å skynde seg i ombyggingsfasen . Dette kan faktisk sakte prosessen ned. Ta deg tid til å spesifisere og få faste leveringsdatoer på alle varer FØR du begynner å remodelere hvor det er mulig. På den måten finner du på forhånd om det er en lang ledetid på et bestemt element, og en erstatning kan brukes i designet. På A u0026 A Design Build Remodeling, Inc. tar vi deg tid til å planlegge og forberede slik at det faktiske arbeidet kan gjøres raskt.

Ta det gøy med prosessen < br /> Hele ideen er å forbedre ditt boareal og livsstil. Måten du går om det, gjør hele forskjellen i verden. Vet hva du vil, bestem deg for et arbeidbart budsjett, hold deg til det, finn en entreprenør som kan designe prosjektet for å gjenspeile visjonen din, hvem som kan styre prosjektet og gjøre kvalitetsarbeid, ta tid oppe for å planlegge, og resten vil følge .

Tips og advarsler

 • Budsjettstrinn er ekstremt viktig. Å ha et realistisk budsjett vil hjelpe din entreprenør å utvikle en brukbar design som passer dine behov.
 • Forberedelse er et kritisk skritt i et hvilket som helst prosjekt, hjemmeomformingsprosjektet er ikke noe unntak.
  Hvis du er godt forberedt, vil prosjektet løpe jevnt.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du hjørneblokker for Baseboard Trim
  Instruksjoner for en arbeidsstyrke Tile Cutter
  Hvordan kutte flis med tørrsås
  Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
  Klarbland betongfarger
  Fysiske egenskaper av porselenstein
  Hvordan kaste en vegg
  Hvordan bygger jeg en garasje før huset mitt?
  Grants for restaurering av gamle låger i Indiana
  Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
  Om Soapstones
  Granitt flis vs. Slab
  DIY Network Betong benkeplater
  Slik Refinish Oak Skap
  Slik Hell Concrete With Dye
  Hvorfor har uthus Moons u0026 a Star?
  Typer av Hardwood Floor Wood
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Slik legger du på tregulv
  Slik fjerner du gammelt bakgrunn for å sette inn nytt