Slik planlegger du en loggside

Slik planlegger du en loggside 

1.

Telle alle mulige kostnader knyttet til å bygge ditt logghem for å opprette et budsjett for prosjektet. Dette vil hjelpe deg med å kontrollere kostnadene og foreta passende valg gjennom hele prosessen. Når du legger til kostnadene, husk å inkludere loggfirmaet, land hvor du skal bygge loggstedet ditt og et byggeprosjekt med underleverandører som kan fakturere deg separat fra firmaet du jobber med.

2.

Søk om byggetillatelser. Lokale lover kan variere. Besøk eller ring byråkratene i ditt område for å få detaljert informasjon om kravene.

3.

Planlegg planløsning ved å vurdere hva du vil ha, det du trenger og Formålet med hjemmet. For eksempel, hvis du bygger et tømmerhjem for et feriehus, kan du kanskje jobbe i mindre skala enn hvis du bygger en primærbolig. Viktige faktorer i designet inkluderer total kvadratfot og kvadratfot for bestemte rom som spisestue, stue og kjøkken. Legg også til kvadratfot for antall soverom, hvordan plassering av vegger vil påvirke design, mengde lagringsplass, størrelse på verandaen og garasjen. hjemme ved å bestemme hvordan loggen din skal ligge på eiendommen din. Vurder plasseringen av inngangsdøren din og hvilken retning du vil ha den til å møte. Vurder også hvilken side av hjemmet som står overfor sør eller nord. Disse faktorene vil være viktige for å bestemme måten landet er utgravet på og hjemmet er bygget. Det kan også påvirke husets energieffektivitet, avhengig av solens eksponering, så vel som utsikten du vil nyte fra innsiden.

Tips og advarsler

 • Sett budsjettet ditt og hold deg til det. Kostnadene kan variere mye avhengig av utformingen og størrelsen på hjemmet, materialene du velger, og firmaet du jobber med.
 • Sammenlign og kontrast loggfirmaer basert på alternativene de tilbyr i logghjemmet kits. Tenk på selskapets tilgjengelige gulvplaner, treslag, festesystem, hjørneformat og generell arkitektonisk stil.
 • Det finnes elektroniske verktøy for å hjelpe forbrukerne til å lage detaljerte mønstre som du kan basere logghemmet på .
 • Hvis du ikke allerede har en pakke med land, må du finne en som fungerer for både budsjettet og drømmen din. Vær oppmerksom på at hvis drømmen din er en innsjø logg hjem, vil prisen på landet sannsynligvis være høyere enn hvis du har en mindre spesifikk, ønskelig plassering i tankene. Behold dine behov, livsstil og eventuelle juridiske problemer (som byggekoder, lokale bestemmelser eller soneringsproblemer) når du ser etter eiendom.
 • Å bygge et tømmerhjem er en spennende prosess som til slutt gir et hjem som er varmt, innbydende og bygget i henhold til en plan som du har designet eller valgt. Planleggingsprosessen er imidlertid mangesidig, blant annet ved å bestemme stilen til logghjemmet ditt og sette budsjett. Planlegg nøye for å sikre at du lykkes med å få det resultatet du vil ha.

  Andre artikkelen

  Hvordan ventilere en tørketrommel gjennom en murvegg
  Hvor ligger Thymus-kjertelen?
  The Best Sheen for kjøkkenskap
  Slik legger du keramisk flis på en betongplate
  Hvordan bygge en billig walk-in sigar humidor og vinkjeller
  DIY: Enkle tre trappelager
  Slik installerer du keramisk flis i et kjøkken
  Slik installerer du en flis dusjhyllehylle
  Slik leser du et trinnbor
  Slik legger du til grunnstøping
  Hvordan kjenner jeg en dowel?
  Slik lager en stålrør
  Slik installerer du en skorstein for en treovn på et metalltak
  Mobile Home Skirting Alternativer
  Slik legger du på klikk gulv
  Slik identifiserer du asbestprodukter
  Hvordan simulere hengselbevegelsen
  Hvordan bygge et tak i et hus
  Hånd Riveter Driftsveiledning
  Slik installerer du Kunstig Turf Seam Tape