Shed Roofing Instruksjoner

Shed Roofing Instruksjoner 

Design Grunnleggende

Bygg den grunnleggende takkonstruksjonen hovedsakelig ut av ryggbrett og sperrer eller bruk taklister. Disse komponentene støtter vekten av takterrassen, dekk og isolasjon. Monter ridgebrettet nedover midten av strukturen for gavl-, hofte- og gambreltak. Fest takbjelkene til ryggbrettet og hell dem ned til veggen der de er festet. Trusser er trekantede takstøtter som kan brukes i stedet for sperrene og ridgebrettet. Bygg trusser selv eller kjøp dem ferdigmontert.

Design taket slik at det er sterkt nok til å støtte takbekledning, kledning og opphopning av snø hvis det er aktuelt. Installer takbekledning som er minst 'tykk'. Dekk et pent tak med en enkeltsidig vanntett membran. For skurtak utformet i gavl-, hofte- eller gambrel-stiler, installer helvedesild eller et dekk som passer til hjemmet.

Pentak

Konstruer et pent tak ved å montere bjelker som strekker strukturen fra forsiden til tilbake. Skrå bjelkene rundt 1/8-tommers per fot for å sikre riktig vanndannelse. Bruk OSB (orientert strandbrett) eller kryssfiner for mantel. Påfør filt, helvedesild, enkeltlagsmembran eller pass på takbelegget som er installert på huset.

Gable Roof

Bygg et gaveltak i to like store seksjoner. Monter et horisontalt brett, kalt et brønnbrett, ende-til-ende langs toppen av skuret. Rygbrettet bidrar til å rette opp de vanlige sperrene. Koble sperrene til ridge bordet, tilpasse dem med veggen studs. Hakk takkene ned til toppplaten på de ytre sideveggene og fest dem.

Hip Roof

Konstruer et hofteltak med fire seksjoner som skråner ned. Denne konstruksjonsmetoden krever montering av en brønnbrett. I motsetning til gaveltaket strekker ridgebrettet ikke hele lengden på strukturen. Du trenger tre typer sperrer for å installere et hofttak: vanlige, hofte og jackspærre. Følg planene for riktig plassering av de vanlige sperrene. Ved å installere de vanlige spydene først vil du få hjelp til å stille opp resten av konstruksjonen. Monter de fire hoftespjeldene og deretter takspjeldene. Praksis gjør de nødvendige vinkelsnittene for sperrene på skraptre.

Gambrel Roof

Et gambrel shed tak har et barnlignende utseende. Taket skråner i to retninger. Begynn den grunnleggende konstruksjonsmetoden på samme måte som for hofte tak, men gjør taket brattere delvei mellom kantlinjene på taket og bakken. Gjør stengene fra deler av takbjelker, som kobles sammen med kryssfinerplater. Monter trussene over veggpinnene. Vurder å kjøpe prefabrikkerte trusser for å eliminere bygging av dem. Uansett om du utvikler dine egne planer eller bruker en annen, skal taket være i samsvar med målene dine for å bygge skuret samlet. Fokus på å bygge et tak som er vanntett og kan beskytte innholdet i skuret mens du blander skurets tak med taket installert på ditt hjem. Opprett et skurtak som er økonomisk, holdbart og lavt vedlikehold.

Andre artikkelen

Hvordan blåse isolasjon inn i taket
Strukturelle Timber Frame Komponenter
Hvordan dekke en mobil veranda
Slik installerer du Andersen terrassedører
Hjemmelaget Baffles for en katedral tak
Slik installerer du New Bathroom Wall Tile
Hvordan lage større grout linjer i gulvfliser
Hvordan kutte Keramisk Tile Around Corners
Hvordan å bryte et betong gjerdet
Hvordan legge rom til kjelleren billig
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Typer av solvarmeenergi
Hvordan bygge og designe et rom
Hvordan lage høy styrke konkret
Hvordan passer Real Wood Flooring
Slik festes keramiske fliser til en murmur
Slik installerer du en forhåndsformet dusjnisje
Keramiske fliser Installasjonsverktøy
Typer av Gipsprodukter
Hvordan bruke dekorative moldings å kle opp en vanlig panel dør