Slik installerer du Vinyl Siding Over Foam Sheathing

Slik installerer du Vinyl Siding Over Foam Sheathing 

1.

Ta en kalklinje rundt i huset til å markere posisjonen til startstrimlene. Følg veiledningsproduktørens instruksjoner og kryss linjen den anbefalte avstanden fra det nederste punktet av huset. Bruk nivået og kalklinjen til å markere denne grunnlinjen rundt hele huset.

2.

Fest startstrimlene til skummantelhuset. Følg kalklinjelinjene og fest aluminiumstarterstrimlene til huset med korrosjonsbestandige negler. Startstrimler er et brett stykke aluminium der det nedre kurset av vinylfasade Monteres.

Fest hjørnestykker til husets innvendige og utvendige hjørner. Disse hjørnepanelene holder festepanelene på plass.

4.

Fest J-kanaler rundt kantene på dører og vinduer, og til undersiden av alle skrånende takfelt. Fest underkledningstrimmen til undersiden av vinduene og langs alle horisontale takfelt. Sidepaneler passer løst inn i J-kanaler, og vil låses tett inn i undersell trim.

5.

Monter vinylplankene. Sett det første kurset inn i sta rter stripe og passe den inn i hjørnebitene. Fest vinylsiderpanelene med korrosjonsbestandige negler drevet inn i og gjennom den stive skummantelen. Vinylpanelene har prefabrikerte neglelåser. Kjør neglene gjennom midten av sporene. Dette vil gi panelene rom å utvide og kontrakt på grunn av varierende værforhold.

6.

Arbeid opp og kontroller nivået ditt hvert femte eller sjette sidekurs. Gjør mindre justeringer tilsvarende.

7.

Merk det overskytende sidesporet som må fjernes når du kommer til en dør eller et vindu. Bruk tin snips å kutte panelene vertikalt, og verktøyet kniv for å skjære bort den ekstra paneloverflaten. Deretter bruker du snaplåsverktøyet til å lage lugs i kanten på sidesiden hver 16 tommer fra hverandre. Fest disse lugsene til undersell-trimmen.

8. Punch lugs inn i kappens øvre kant av sidesiden under horisontale takfelt, ved hjelp av snaplåsverktøyet. Lås disse kuttstykkene inn i underskinnet. På glidende takkanter, bruk tinnskruene dine for å kutte kantkanten til de riktige vinklene og passe dem inn i J-kanalene.

Tips og advarsler

 • Spiker aldri noe stramt. Vinyl sidespor kan utvides i varmt vær. Legg 1/32 til 1/16 tommer av neglaksjene som er utsatt når du fester vinylbrikker til skummantlet utsiden av hjemmet.
 • Legg 1/4 tommers mellom alle vinyl hjørnebiter, J-kanaler , eller undersill trim.
 • Legg igjen 1/4 tommers plass for vinylsporene å utvide i hjørnebitene og J-kanalene.
 • Vinyl sidespor er et populært og økonomisk byggemateriale som gir ditt hus beskyttelse mot fuktighet og ødelegger ultrafiolette stråler fra sollys. Vinyl sidespor kan festes til stiv skumkjede som er installert over utsiden av huset. Denne stive skummantelens primære funksjon er å skape en konsistent overflate over hvilken vinylfasaden skal festes. Montering av vinylsider over stiv skumisolering innebærer første festekanaler til skummet, deretter montering av paneler i kanalene og festing av de enkelte paneler med negler til den skjede veggen.

  Andre artikkelen

  Hvordan grout rundt Oak Edge Trim for Tile countertops
  Kostnadssammenligning av bambusgulv og korkgulv
  Wainscoting Styles
  Slik installerer du Hopscotch Pattern Tiles
  Hvordan lage en saghest laget av logger
  Slik legger du til en Granit Backsplash
  Hvordan bygge et hemmelig rom eller klesskap
  Gulvdrenertyper
  Brukes til Neopren pakninger
  Utvendig Hjem Renoveringsideer
  Slik rengjør du temperert glass
  Faktisk vs Nominell i Framing Timber
  Slik installerer du solceller i et hus
  Slik Pickle-Finish Wood Paneling
  Slik legger du naturlig steinflis
  Slik legger du til en garasje i en eksisterende struktur
  Hvordan reparere Wallboard Tape
  Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
  Loftkonverteringsråd
  Hvordan bygge din egen røykepipehylle