Hvordan konvertere et loft til loftet

Hvordan konvertere et loft til loftet 

1.

Opprett en åpning for loftet for å evaluere rommet. Skriv inn loftet for å måle hvor mye gulvplass du må bygge boareal og lage notater om skråtak og andre utfordringer. Spør en autorisert elektriker til å følge deg med å se over plassen. Kabling må kanskje omdirigeres for byggeprosessen. Har en rørlegger også på stedet, når du vet hvilken type bad du vil bygge.

2.

Skiss måter å designe loftet fra magasinbilder og nettsteder. Dra nytte av alt rom under takskjermene for å designe oppbevaringshyller og cubbyholes. Mål midten av loftet for å sikre at du har minst 10 meter i den høyeste delen, sier eksperter på National Association of Home Builders. Du vil ikke bygge i rommet bare for å ha utilstrekkelig takhøyde.

3. Bruk måleverktøy for å sikre at du vil ha minst en 9-i-12 Skråtak på sidene vil utvide dette området. Design loftet på grafpapir for å ta med et bad. Monter en forfengelighet og kommode hvis det er alt rommet du har. Bruk ett mellomrom av grafpapir til å representere 6 inches av ekte plass. Prøv å designe badområdet rett over et bad på gulvet under, slik at du kan legge til vannrør og avløpsledninger for å koble til eksisterende rørleggerarbeid.

4. Lei en profesjonell til å evaluere om din oppvarming og luft system kan tjene ekstra plass. Tillat for kanalarbeid og venting i loftet ditt for å imøtekomme dette. Hvis varmepumpen eller VVS-enheten er for liten, bør du vurdere å installere en separat enhet for loftområdet eller bruke elektriske veggaggregater til oppvarming. Kald området i varmt vær ved å åpne vinduer eller installere en klimaanlegg.

5.

Ramme vegger og oppbevaringsrom med 2-til-4-brett. Lag skap eller oppbevarings cubbyholer i lavtliggende takfeltområder for å sikre at loftet er fri for rot. Installer isolasjon mellom tappene og kjør elektriske ledninger tilbake til bryteren ved hjelp av en elektriker. Installer gips og undergulv. Mal veggene og installer alle treverk og skapdører. Koble til elektrisitet og VVS. Sett inn fliser eller tregulv og setebadearmaturer.

Tips og advarsler

 • Lakk loftområdet en lysfarge i de fleste veggområder for å forbedre alle tilgjengelige lys . Mørk maling gjør området til å virke mindre.
 • Brannkoder krever loftsrom for å få vinduer å rømme ved brann. Vurder å legge til et dekk til enden av loftet, slik at familie eller gjester vil ha bedre tilgang til utsiden.
 • Et loft på kongeområdet kan være et morsomt familieprosjekt. Arbeid med skråtak og atypisk plass krever fantasi. Hvis du har nok plass, kan du opprette et hjemmekontor, bad eller lite kjøkken i dette området. Et loft på loftet er litt av en plass til en tenåring eller en svigerfamilie, så prøv å ta med et bad i dette området. Samle ideer ved å gå online for å se på loftet konverteringer eller se på hjemdesign magasiner.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en Dado Blade
  Slik installerer du gummiert støpeform
  Typer av tre dører
  Slik installerer du en henger for en veggmonteringsvask
  Hvordan legge fliser over epoxy gulv
  DIY Tile Board
  Slik måler du Bad Vanity Lighting
  Slik installerer du en bunnmontert kjøkkenvaske
  DIY: Engineered Hardwood Floors
  Lagskrueinformasjon
  Trimming Instruksjoner for en laminatgulv
  Hvordan Lim en Skum Board til Betong
  Slik konverterer du en garasje til et studio
  Slik påfører du venetiansk gips over betongblokken
  Slik festes Wood Trim
  Slik påfører Epoxy Coatings
  Typer av takflisinstallasjoner
  Installere Keramisk Tile Over Betong
  Typer av tre vannrør
  Hvordan Beregne Ramp Gradient