Den beste måten å Reroof huset mitt med Metal Roofing

Den beste måten å Reroof huset mitt med Metal Roofing 

Betraktninger

Ta kontakt med den lokale bygningskodeavdelingen for å finne ut hva reglene gjelder for installasjon av metalltakingsprodukter. Sørg for at du følger koderne for installasjon av metalltak over et eksisterende tak.

Hvis du bestemmer deg for å ansette en entreprenør, spør familie eller venner som har hatt metalltaklegging installert for anbefalinger. Du kan også identifisere metalltakingsprodukter som appellerer til deg og be leverandøren om å henvise erfaringsinstallatører til deg.

Les produktets garanti. Noen metalltakprodukter må installeres av sertifiserte entreprenører. en-selv-jobb (DIY) kan ugyldiggjøre produktets garanti, så sørg for at du velger et produkt som tillater DIY-installasjoner. Finn ut på forhånd hva som kreves for å installere produktet slik at du kan avgjøre om det er innenfor din evne til å installere.

DIY Installasjonsretningslinjer

Når du monterer metalltak over et asfaltak, forbereder du overflaten av eksisterende tak ved å fjerne de gamle helvetesildene. Skjul materialet med tak og takoverheng. Fjern den gamle blinkende og for å installere ny kant blinker. Hvis noen av mantlene er skadet eller strukturelt ustabil, må det repareres.

Skiss et layout ut av takflaten. Legg merke til hvordan utformingen av panelene vil fungere rundt kantene og langs åsen eller toppen av taket. På denne måten kan du gjøre justeringer på papir og minimere avfall og unngå unødvendig kutte og bøyemetall når du beveger deg oppe på taket.

Se underlagsbehovet for produktet som installeres. Vanligvis kan et enkeltlag med 30 pund filtpapir festes til dekk. Vanligvis er det gitt spesifikke instruksjoner om hvordan man skal legge underlag i daler, hofter og åsenheter på taket.

Generelt starter installasjonen da takkanten. Marker en rett linje for den øvre kanten av ankerstrimlene. Dette vil hjelpe til med å justere de første panelene og sikre en rett og ekte metalltakinstallasjon. Fest metallpanelene i henhold til retningslinjene, inkludert avstanden og antall og type festemidler.

Ikke bruk blyant til å markere på paneler fordi det kan føre til korrosjon. Legg merke til med maskebånd som er lett å se og fjerne.

Når panelene er på plass, følg retningslinjene for montering av metalltakstrimmen. Vanligvis må trim installeres på kantene og langs takets topp. Den beste måten å ta tak på huset ditt med metalltak er å starte med å utvikle en plan. Du kan nærme dette prosjektet fra to vinkler; du kan gjøre-det-selv; eller du kan leie en entreprenør som spesialiserer seg på metalltak. Metalltak er i kobber, aluminium og rustfritt stål. Metallet kan formes for å etterligne mange takstiler, inkludert helvetesild, rister, skifer og stående søm. Metal taktekking tilbyr et lite vedlikeholdsprodukt, som kan vare så lenge som 50 år.

Andre artikkelen

Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Loddeprosedyrer
Hvordan gjenoppbygge en dørramme
DIY: Plastfekting
Hvordan kutte en Formica Counter Top
Spesifikasjonene for bygging av funksjonshemmer
Hvordan å glassfiber en dekk
Lysstofftyper av fluorescerende rør
Keramikkformingsteknikker
Betongblokker u0026 Stucco DIY
Jensen Peis Gel Bruksanvisning
Kokepumpe Blinkende Installasjon
Hvordan selge Old Brick
Skal jeg bruke en dampbarriere for Sunroom Tile?
Stålramme Vs. Wood Frame Manufactured Homes
Små slipingsverktøy
DIY Betong Patio Vegg
Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
Slik festes løse skap
Typer sirkelsagblad