Verktøy for målesagbladvinkler

Verktøy for målesagbladvinkler  Saksbladvinkler settes for hånd, vri en vev eller vinkel for å vri bladet. De fleste sagene har et nøyaktig måleverktøy rett på maskinen. For nøyaktig trebearbeiding er det imidlertid lurt å ta deg egne sagbladmålinger. Det er en rekke muligheter når du velger et verktøy for denne jobben. Ditt valg avhenger av størrelsen på verktøyet og sagbladet, sammen med hvor behagelig du er i å bruke verktøyet.

T-firkant

Muligens for åpenbart er T-firkanten, en gammel favoritt for å markere vinkler. Dette er det mest konsekvent nøyaktige verktøyet som brukes til å måle bladvinkelen når den er rett 90 grader. For gipssager, bordsager og båndsager er dette et alternativ. Plasser T-firkanten mot bladet og den flate skjæreflaten. Hver side må skylles for en skikkelig 90-graders kutt.

Angle Finder eller Protractor

Et annet fint verktøy for å måle en hvilken som helst sagbladvinkel er vinkelsøkeren, også kalt en vinkel. Dette verktøyet beveger seg for å finne hvilken som helst vinkel, så det virker for å ta vinkelmål, selv om du ikke vet hva bladvinkelen er. Den omfatter to armer forbundet med et hengsel med et hjul som markerer vinkelen når en arm skyves opp eller ned. Legg den ene siden av verktøyet på saga og flytt deretter den andre siden mot bladet til den ligger flush mot den. Dialfunksjonen til dette verktøyet markerer vinkelen nøyaktig for deg.

T-kommando

En skråkant T-kvadrat eller T-skrå måler vinkler på samme måte som en vinkel, men det inkluderer ikke en tallerkenmarkør. Dette verktøyet brukes til å oversette en vinkel fra ett element til sagbladet. Bruk det når du skjærer lister for buede tak eller for flate sidereskinner. Still vinkelen ved å utvide armen på T-skråten og plasser den mot sagbladet, og flytt bladet til det stemmer overens med vinkelen i T-skråningen. Med en vinkelleder, Du kan også måle vinkler med dette verktøyet.

Verktøyverktøy

Det er mange verktøy laget spesielt for å måle sag bladvinkler. Disse inkluderer et sett med 45 og 90 graders forhåndsinnstillinger, samt variasjoner i variabel vinkelgrad. De fleste passer på sagbordet med en annen kant for måling av vinkelen på bladet. Dette alternativet er tilgjengelig i maskinvarebutikker og verktøybutikker.

Andre artikkelen

Håndverktøy for metall
Slik legger du badet i en dusj
Slik installerer du betongblokkblokker
Hvordan å beregne trægulv behov
Hvordan bygge en Coat Closet
Architectural Patio Roof Truss Ideas
Stiler av utvendig trim
Slik trimmer du en vindusramme
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Hvordan finne en lisensiert entreprenør
Slik fjerner du porselenfliser
Slik installerer du Armstrong Ceiling Tile With Lim
Redwood Fence Styles
Hvordan å heve et garasjeplass for oppholdsrom
Ideer for en innebygd kjeller
Slik installerer du en forhåndsformet dusjnisje
Hvordan lage arched molding
Instruksjoner for å legge Armstrong Vinyl Tile
Instruksjoner for Slate Tile Installasjon
Hva er farene ved å håndtere gammelt kreosotert tre?