Gulvbehandlinger for et betonggulv i en carport

Gulvbehandlinger for et betonggulv i en carport  Borte er de dagene da alle carportgulvene var enten nye og grå eller gamle og farget. Kjøpere av eldre boliger ble sittende fast med fett og flekker etterlatt av tidligere eiere med få muligheter for å bedre situasjonen. Ikke bare har rengjøringsteknikkene forbedret, men produkter er tilgjengelige som kan forbedre utseendet på carportgulvene.

Integral Colorant

Mens et hus er under bygging, har et hus en mulighet til permanent å forbedre utseendet til hans eller hennes carport gjennom bruk av integrerte fargestoffer i betongplaten. Væske eller pulverisert fargestoff i en valgt fargetone kan legges til betongen som den blandes. Resultatet er en jevn farge i hele carportplaten. Hvis en mer naturlig, økologisk effekt er ønsket, kan overflatebehandlinger som lager marmoriserte, steinliknende effekter på den integrert fargede platen påføres etter herding eller herding er fullført. Et betongtetningsmiddel vil forhindre flekker å bli absorbert og vil holde den fargede betongen ser ny.

Maling

Den enkleste måten å forbedre utseendet på et betonggulv i en carport er å male det. Dette kan gjøres når gulvet er nytt for å hindre flekker fra å trenge inn i den nyherdede betongen, eller det kan gjøres for å spire opp en eldre plate. Maling vil dekke feil som flekker og lappete sprekker med jevn farge.

Spesialiserte avfettingsmidler og rengjøringsmidler bør brukes til å rengjøre betongen og forberede den til å motta maling. Dette trinnet kan ikke utelates; Hvis betong ikke er grundig rengjort, vil malingen ikke holde seg til overflaten og vil skrelle. Vannbasert maling er enklere å bruke, men oljebasert er mer holdbar. Epoxy er best av alt, men det er betydelig dyrere. Et par tetningsmasse vil forbedre utseendet på det malte gulvet og forlenge dets levetid.

Flekk

Betongfarge er foretrukket av litt over maling fordi den trenger inn i betongen i stedet for å belegge den. Det finnes flere forskjellige typer flekker, noe enklere å bruke enn andre. Syrebasert flekk brukes vanligvis til interiør. Mer egnet for et carport gulv ville være akryl eller vannbaserte flekker. Begge disse er semi-gjennomsiktige, men farge kan intensiveres med gjentatte applikasjoner. Mens de dramatiske effektene av syrebaserte flekker ikke er mulig med akryl- eller vannbaserte flekker, er det måter å oppnå noe mer interessant enn et jevnt farget gulv. Ved hjelp av en rekke applikatorer og lagring kan forskjellige farger gi attraktive resultater. Forsegling av betongen etter farging vil forlenge gulvets levetid og gjøre det enklere å rengjøre.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Dual kjøkkenvaskeavløp
Hvordan henge en pre-Hung utvendig dør
Billige Kitchen Ceiling Ideas
Slik installerer du en stormdør med skruer
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Typer av byggekonstruksjoner
Hjemmelaget Underground Fallout Shelters
Tin Vs. Shingle Roof
DIY Hjem Sauna
Lavpris kjeller Finishing Ideas
Instruksjoner for maling av laminatmålinger
Vanlige takfeil
IPE Tongue u0026 Groove Flooring Installasjonsinformasjon
Hvordan lage en Grow Light Shelf
Spring Winding Garage Door Installasjon
Baderom Dusj Remodeling Ideas
Måleverktøy og utstyr
Kitchen Counter Topper Fordeler og ulemper
Hvordan klippe Wainscoting å passe
Elektriske tresnittverktøy