Hvordan Renovate En Vedlagt Garasje Til Boareal

Hvordan Renovate En Vedlagt Garasje Til Boareal 

1.

Ta kontakt med lokale myndigheter for å få byggetillatelse. Få en detaljert liste over restriksjoner og byggekoder for å omdanne garasje til boareal. Sjekk om et visst antall vinduer må være på plass eller garasjen må ha en utvendig utgangsdør. Engasjere hjelp fra en sakkyndig snekker og en lokalbygger. Mål garasjeplassen og skisser tegninger av hvordan du ser den nye plassen.

2.

Fjern alle gjenstander fra garasjen og lagre i en annen bygning. Ta av garasjeporten fra sporingssystemet og lagre det på et trygt sted. Selg døren og sporing for å få ekstra penger for å renovere garasjen. Bygg rammeverk for å omslutte garasjeporten og fortsett å bygge opp området i treverk. Ta med plass til et bad, om ønskelig, og ett eller to skap.

3.

Få en elektriker til å vurdere hvordan du kjører ledninger og hvordan du kobler til hjemmeanleggets varmesystem Ta kontakt med en rørlegger for å få hjelp til rørlegger- og avløpsledninger som trengs. Kjør oppvarmingskanal og ventiler eller la plass til disse når du jobber. Stift isolasjon til yttervegger og legg isolasjon i takstøfteren når en overliggende tak er laget av Plasser strømuttak og lysarmaturer før du tørker i hele området.

4.

Få en sakkyndig snekker til å installere nye vinduer eller omkonfigurere vinduer på plass. Ta en fin titt på vinduene fra utsiden av huset. Trim området i treforming og kroneforming. Monter badearmaturer og koble til alle rørleggerarbeid. Koble til stikkontakter og lysarmaturer. Lakk området i halvglassmaling på gips og maling Alle trebeskjæringsområder med halvglans eller høyglansmaling.

5.

Ring et begrep ite selskapet å behandle garasjen betong gulv områder før du installerer gulv. Termitter er tiltrukket av fuktige betonggulvområder i boareal. Ha en gulvekspert veiledet deg om hvordan du legger fuktighetsbarriere på betonggulvet før du installerer fliser eller tre. Legg grunnlagsmaterialer i hele området og tilbake i skapet.

Tips og advarsler

 • For å holde det nye området rotfritt, bygge hyller eller et medium skap for å skjule en TV og andre gjenstander. Bruk restmaterialer til å lage små skap for oppbevaring også.
 • Det er veldig kostnadseffektivt å gjøre garasjeplassen til et oppholdsrom, siden veggene, gulv- og takområdene er vanligvis intakte. Design plass til å ha en privat gang hvis garasjen ligger ved siden av et kjøkkenområde. En garasje er et ideelt sted område for å bygge en leilighet for svigerfamilie eller en tenåring s soverom. Andre muligheter er å bygge et hjemmekontor plass eller bonusrom for familieaktiviteter.

  Andre artikkelen

  Installere Keramisk Tile Overhead
  Stoff mykner i bakgrunnsbilde fjerning
  Hvordan Trim Door Jambs
  Slik installerer du Stor diameter Tapcon
  Hvordan bygge et hus ved hjelp av grønne produkter
  Hvordan bygge en kjøkkenøye u0026 amp; L-formet bar
  Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
  Slik installerer du spansk taktekk
  Hvordan lage tre klær linjer
  Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
  Ideer til en annen etasje hjemme tillegg
  Slik bytter du en enkelt flush toalett
  Hvordan å klare flisegulv
  Typer av lettvektige badekar
  Problemer med TPO taktekking
  Egenskaper av rustfritt stål
  Slik installerer du en pris-Pfister-dusj
  Walkout kjeller ideer
  Hickory Wood Egenskaper
  Hvordan bestemme materialer som trengs fra en husplan