HOA Lov om solpaneler og vindmøller

HOA Lov om solpaneler og vindmøller  Noen 300.000 huseiereforeninger (HOAs) finnes i USA, ifølge data fra Fellesskapsforeningen. Disse foreningene overvåker de private og felleseiendommene til nesten 60 millioner amerikanske innbyggere. Foreløpig er det ikke føderal lovgivning som regulerer husstandsforeninger som kan pålegge sine beboere om installasjon av solpaneler og vindmøller. Hos 2010 eier huseiere som lever i paktstyrte boligutviklinger seg over HOA-restriksjoner som ofte skisserer hvilke energieffektive produkter som er tillatt.

Vindmøller

Zoningreguleringer sier generelt at huseiere ikke kan opprette en konstruksjon som er høyere enn 35 fot. US Small Wind Turbine Industry forklarer at små vindturbin tårn krever en høyde på minst 60 meter for å fungere effektivt. Dette løfter vindmøllene over enda høyere trær og andre hindringer. Boligeiendomsforeninger følger lokale bestemmelsesretningslinjer når de bestemmer seg for å godkjenne eller nekte forespørsler om å installere vindmøller. Huseieren som bor i en paktstyrt boligutvikling bør diskutere ønsket om å sette opp en vindmølle med den lokale soneringsavdelingen først. Hvis han mottar et unntak, bør han kontakte HOA for organisasjonens godkjennelse.

Solpaneler

Boligeiendomsforbunds evne til å forby takmonterte solpaneler avhenger av deeding av eiendommen og statlige lover som styrer Disse gjerningene. For eksempel har Arizona Court of Appeals sagt at ingen huseierforening har rett til å være mer restriktiv for et hus som har rett til et hus enn statens egen offentlige politikk. I dette tilfellet forsøkt et HOA mislykket å tvinge et hus til å fjerne takmonterte solpaneler. Denne anmodningen ble funnet å være i strid med Arizona Revised Statute Section 33-439, en lov fra 1979 som sikret eiendoms eiere 'rettigheter til å bruke tak for installasjon av slike paneler. Illinois-staten utarbeidet lovgivning som inneholder lignende regler under sine huseiere' Solenergiloven.

HOA Rettigheter og Plikter

Selv om kraften i HOA til å forby solpanelinstallasjoner avtar, anerkjenner lovgivere at disse foreningene har rett til å håndheve retningslinjer for størrelse og plassering for installasjonene. I Illinois skisserer House Bill 5429 oppgaver og rettigheter til huseiereforeningene. HOA har rett til å bestemme hvor i huset et hus kan installere solcellepaneler. Foreninger bestemmer hvilke typer design de vil godkjenne, og angi arkitektoniske krav et fullt installert solenergisystem må møte.

Andre artikkelen

Hvordan trekke opp flis
Hvordan tørke Wood Faster
Slik gjenoppretter du kjøkkenskap
Slik remodeles med innfelt CFL-lys
Slik installerer Vinyl kompositt gulvfliser
Grants for å gjenopprette historiske hjem
Slik installerer du grout på en fliseback
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
Slik Vann Bevis mellom Tre og Cement
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Slik installerer du et laminatlås-in systemgulv
Hvordan blander jeg Quikrete Mortar Mix for å påføre tunge steiner til en peis?
Hvordan grout granitt flis
Instruksjoner for skufflister
Slik bruker du Kontakt Cement til kryssfiner
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Slik dekker du baderomsmørk
Hvordan bygge en infrarød paint remover
Konstruksjon Impact Tools
Corn Pellets Vs. Tre