Forskjeller mellom Home Heating Oil u0026 amp; diesel

Forskjeller mellom Home Heating Oil u0026 amp; diesel  Før du bestemmer om det er forskjell mellom hjemme oppvarming olje og diesel, må du først bestemme hvilken klasse diesel du refererer til. Det finnes to typer diesel som brukes i kjøretøy: type 2 og type 1. type 2 drivstoff er standard diesel drivstoff brukt i varmt vær. Type 1 er dieselblandet med et anti-geleringsadditiv når temperaturen er kald for å forhindre at brenselet blir tykt. I dette tilfellet vil vi bare sammenligne diesel type 2 med hjemme oppvarming olje. Samlet sett er forskjellene i disse to produktene ganske små.

Farge

Tilsetning av rød fargestoff til oppvarmingsbrensel er måten regjeringen avgjør om en skatt er lagt til eller ikke. Denne røde fargen er ikke lagt til Diesel nr. 2. De fleste dieselmotorer vil kjøre fint på tradisjonelt oppvarmingsbrensel, men hvis et kjøretøy er stoppet av politiet og den røde fargen er i drivstoffet, kan føreren bli bøtelagt. Ifølge US Environmental Protection Agency kan denne bøten være så mye som $25 000 per brudd.

Kostnad

Kjøpe dieselbrensel kan koste så mye som 30 prosent mer enn hjemvarmebrensel, ifølge US Energy Information Administration . Denne forskjellen er primært drevet av skatten på diesel. Da diesel brukes hovedsakelig i kjøretøy som brukes på veien, brukes denne skatten til å finansiere veiarbeid og forbedringer.

Blanding

Mangler i enkelte typer brensel resulterer noen ganger i at distributører blander brensel som parafin, jetbrensel og forskjellige Diesel typer med tradisjonell oppvarming drivstoff til ett brensel. Dette drivstoffet blir så solgt som hjemmevarmebrensel. Ovner som brenner oppvarmingsbrensel er mer tilgivende enn bilmotorer er, så denne blandingen er ikke et problem. Dieselmotorer krever høyere kvalitet, slik at brennstoffet forbrenner konsekvent og genererer riktig kompresjon, slik at denne blandingen vil påvirke motorens ytelse negativt.

Motorkjøring

Forebygging av motorklær er en kritisk egenskap for dieselbrensel . Oppvarmingsbrensel mangler et tilsetningsstoff som smører stempel og o-ringer. Uten denne smøring vil motoren raskt gripe opp. Dieselbrennstoff inneholder dette tilsetningsstoffet. I følge Exxon Oil Company har dette tilsetningsstoffet blitt pålagt og inkludert i flere år.

Andre artikkelen

Online kjøkkendesignverktøy
Slik Figur eller Beregn Gulvbelegg Beløp for å kjøpe
Slik installerer du nye tregulv
Hvordan kle seg på en dørdør
Septisk lagunevedlikehold
Hvordan beregne området og skalaen for byggeplaner
Slik installerer du fliser i et oppe bad
Slik reparerer du en betongblokk
Kjeller-tepper
Hvordan bruker jeg Visqueen?
Hvordan lage et estimat for en mursteinjobb
Skab Sand Blaster Problemer
Hvordan kutte Lexan Windows
Cultured Marble vs Corian
Hvordan lage fliser Stick til taket
DIY Bytte en garasje etasje
Slik feilsøker du en mikrometerskruvemåler uten feil
Marble Floor Tile Vs. keramisk
Hvordan Estimere Kostnaden av en Masonry Peis
Slik kobler du flere mottakere