Slik setter du gipsvegg over Cinder Block

Slik setter du gipsvegg over Cinder Block 

1.

Kjør en base rynkestrimmel langs bunnen av glassblokken fra ende til slutt. Furring strips kommer i forskjellige bredder og tykkelser, og du kan bruke dimensjonale 2-tommer med 4-tommers veggtapper eller tynnere brett til furring.

Monter vertikale furring strips hver 16 tommer på cinder-blokkene, ved hjelp av betongskruer for å holde dem på plass. Legg et 1-tommers mellomrom mellom bunnen av de vertikale rillene og grunnrøret. Dette gapet er for å installere elektriske ledninger og kabler for fjernsyn eller internett.

3.

Begynn i et øvre hjørne og klem en linje med gipsvegg lim, omtrent like tykk som din lillefinger , langs furring strips. Gipsvegg lim kommer i tunge rør som passer i caulking pistoler. Bruk det bare der du skal bruke det neste gipsplaten.

4.

Fest gipsplaten til furringbåndene med gipsskruer. Gipsvegg er tung og vanskelig, og i de fleste tilfeller krever det minst en assistent å holde et panel på plass mens du monterer skruene. Hodet på gipsskruen skal skape en liten depresjon i panelet, men ikke installere det så dypt at det bryter papirdekselet på gipset.

5.

Fortsett å installer gipsplatens paneler, monter dem langs den øverste kanten av veggen først og deretter den nedre kanten. Vri panelene horisontalt og pass dem sammen så tett som mulig. Bruk fulle paneler og minimer kutt for å redusere tapingen.

6.

Påfør gipsmudder på sømmer og skruehull i panelene. Bruk en gipsveggende kniv til å jevne ut slam på raskt og jevnt, trykk det inn i sømene. Tørk av overflødig slam med din kniv og la sømmer tørke helt før du legger på ett eller to flere tynne lag med ler.

7.

Sand veggen når gipsveggforbindelsen er tørr. Vegggen er nå klar for maling eller tapet.

Tips og advarsler

 • Hvis ønskelig, kan du installere brettisolering direkte på blomsterklossens vegg før du monterer furring strips. < / li> Gipsplater, laget av komprimert gips, gir en jevn overflate når de brukes til å konstruere vegger. Mens gipsplater vanligvis er montert på innrammede trevegger, kan du også installere panelene på innsiden av en flammeblokkvegg. Du må lage et tregitter på toppen av blokkene for å holde panelene.

 • Andre artikkelen

  Slik installerer du gulvbelegg i vaskerom
  Slik legger du fliser rundt et boblebad
  VVS design tips
  Effekt av forbedringer i hjemmet på vurdering
  Hvordan å imitere fliser
  Hvordan bygger jeg et husplan?
  Gjør det selv planlegge planer
  Slik installerer du et tinntak med skruer
  Bygg ditt eget tak over en uteplass
  Hvordan få et rustikk kjøkken
  Slik installerer du en Hall Light Fixture
  Gjør det selv Travertin på Cement
  Double Paned Vs. Tremannsgardiner med dører
  Slik installerer du nye dusjdører
  Slik installerer du en Pfister kjøkkenkran
  Slik bruker du en annen bryterboks
  Hvordan sjekke dimensjonert tømmer
  Hvordan passer gulvfliser
  Den beste måten å isolere en skur på
  Riktig måte å bruke en Jackhammer på