Logg hjem isolerende tips

Logg hjem isolerende tips  Loghytter har høy termisk masse, noe som betyr at de er treg for å endre temperaturen. Deres R-verdi (deres evne til å begrense varmestrømmen) er imidlertid bare 1,25 per tomme, mens selv den mest grunnleggende isolasjonen har en R-verdi på minst dobbelt så mange. Taket og plassen mellom loggene gir de største problemene for oppvarmingseffektivitet; Disse er de mest forsømte områdene med hensyn til isolasjon og de områdene som krever umiddelbar oppmerksomhet når det er fokus på etter- og forkonstruksjon.

Chinking

Chinking refererer til prosessen med å fylle mellomrummet mellom loggene med noen form ekstra isolasjon for å stoppe utkast og varmetap. Hvis logghuset ikke er bygget ennå, må du sørge for at byggeren din legger isolasjonsbånd mellom hver logg. Hvis du ettermonterer et tømmerhus med isolasjon, velg en fleksibel chinking som vil utvide og kontrakt med sesongmessige temperatursvingninger. Ta kontakt med produsenten av loggene for en anbefaling for tetningsmasse eller belegg. Feil tetningsmasse fører til peeling og stygge overflater som koster mye penger å fikse.

Isoler innsiden

Øk isolasjonen langs loggene så vel som mellom dem. For å gjøre dette er det nødvendig å bygge en vegg inne i tømmerveggen med en dampbarriere på 'rom' -siden for å hindre fuktighet i å trenge inn i loggene. Dette er en jobb for en profesjonell.

Isolere oppvarmingskanaler

Oppvarmingskanaler ligger i uisolerte områder av huset, og varmen som passerer gjennom dem, er bortkastet på ubebodd plass. Harry Yost of Mother Earth News anbefaler å installere vinyl eller folie-støttet glassfiberkanalisolasjon til alle varmesystemkanaler. Forsegl først alle luftlekkasjer med silikon caulk, og dekk så alle forsyningskanaler med isolasjon og fest den med klinkertypen eller duct tape. Hvis isolasjonen er forseglet med duktape, må du sørge for at den helt omslutter isolasjonen og overlappene. Ikke isoler returkanaler.

Legg til Caulk til Windows

Caulk vil forsegle hullene mellom vegger og vinduer, holde kald luft og varm luft inn. Harry Yost anbefaler å forsegle gråt hull i bunnen av storm vinduer, fordi disse frigjør fuktighet og forhindrer fuktoppbygging.

Andre artikkelen

Typer Cavity Wall Insulation
Utstyr for montering av plastrørledning
Hvordan bygge noen møbler ut av tre
Hvordan tegne et nytt bad
Hvordan lage en elektrisk dørklokke
DIY Hardwood Trapper
Slik forhindrer du chipouts
Damprom Ulemper
Instruksjoner for etterbehandling av en trapp
DIY: Enkle tre trappelager
Hvordan å pusse betong murstein
Slik bruker du GlitsaMax Floor Finish
Installere et Beadboard-tak
Hvordan konverterer jeg en Hay Loft inn i et rom?
Slik beregner du et kubisk tun av betong
Hvordan erstatte Prehung ytterdører
Slik installerer du skyvedører
Hvordan lage gulvbelegg fra finérkryssfiner
Betong Gulv Finish Spesifikasjoner
Instruksjoner for en fakkel på taktekking