Ideer for å legge ut flis

Ideer for å legge ut flis  Tile tilbyr et varig, langvarig alternativ for gulv, benkeplater, dusjer og vegger. Fliser kommer i et bredt spekter av størrelser, farger, design og materialer. Dette gir deg mulighet til å finne et alternativ som passer til ditt romdesign. Når flisen er kjøpt, må du fortsatt bestemme hvordan du legger den ut. Det finnes flere flisløsningsalternativer avhengig av personlig preferanse og ønsket utfall.

Firkant

En firkantet layout er et vanlig alternativ for flislayout. Flisene er plassert firkantet med veggen for å lage raske fliser. Denne fliser mønster fungerer bra for enhver størrelse og stil av fliser. Plattformen krever ikke mye kutting av fliser. Den eneste kutten du kanskje må gjøre er langs kanten hvis en hel flis ikke kommer i den siste raden.

Diamant

En diamantflis Arrangementet er reservert for firkantede fliser av enhver størrelse. I stedet for å plassere fliserne med veggen, blir de 45 grader. Dette gjør at flisene ser ut som en diamant i forhold til veggene i rommet. Som mønsteret er dette mønsteret et av de enkleste layoutalternativene. Dette mønsteret finnes vanligvis på gulv eller på bakplater. Du kan også bruke den på dusjvegger.

Murstein

Dette layoutalternativet sørger for at flisene ligner murverk. Oppsettet fungerer best for rektangulære fliser om størrelsen på faktiske murstein. Endene av flisene er forskjøvet i hver rad, som en murvegg. Du kan bruke tegllayoutalternativet på en flislagt overflate.

Checkerboard

Et sjakkbrettmønster bruker to forskjellige farger eller fliser. I likhet med tregulvene i mange kjøkken er flisene ordnet slik at fargene veksler. Den andre raden starter med motsatt farge for å bygge på sjakkbrettet. Den tredje rad går tilbake til det opprinnelige fargelayouten. Denne flisleggingen er vanligvis gjort med firkantede fliser og fungerer med flisestørrelse på en flislagt overflate.

Border

Opprette en kant med forskjellige fargede fliser legger til visuell interesse for gulvet. Du kan bruke en rad med en annen farge helt rundt i rommet og fylle i midten med flisens hovedfarge. Du kan også gjøre to eller tre rader for en tykkere kantlinje. Denne utformingen fungerer best i et rom uten apparater eller inventar som stikker ut i rommet. Dette gjør grensen enklest å opprette og se.

Tilpasset

Det er ingen regler når det gjelder flislayout. Du kan lage din egen tilpassede layout for å uttrykke din kreativitet eller matche rommet. Dette kan omfatte et mosaikk-type mønster, fargede fliser spredt over hele eller ditt eget arrangement. Du kan også inkludere dekorative fliser med bilder eller hevet design på dem for ekstra interesse.

Andre artikkelen

Glassert vs. Unglazed Porselen Tile
Hvordan bygge i Flood Plain
Slik bytter du ditt eksisterende gulv med keramisk flis
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
Slik fjerner du bakgrunnsbilde for forbedringer i hjemmet
Hvordan Prep for Terrazzo Tile
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Stair Railing Building Ideas
Verktøy for å fjerne linoleum
Taktilgang Ladderkrav
Slik installerer du Hardy Plank Siding Over Felt Paper
Residential Composting Toalets u0026 Code Regulations
Slik løser du en ødelagt vår
Typer av treverk
Problemer med å grave ut et gjennomsøkingsrom og lage en kjeller
Hvordan beregne leie ganger per kvadratfot
Slik isolerer du loftet
Slik legger du i betongfotfot
The Best Home Ceiling Lighting Ideas
Hvordan bygger jeg en trepynt?