Slik rammer du for Windows og Døråpninger

Slik rammer du for Windows og Døråpninger 

1.

Merk plasseringen av den nye døren eller vinduets grove åpning.

2.

Marker begge platene for to studbredder neste til begge sider av den grove åpningen. Firkantede linjer på begge topp- og bunnplater. De to studene umiddelbart til hver side av den grove åpningen kalles 'trimmer' studs og støtter header strålen. De to ytterpinnene vil være full lengde vegg pinner, referert til som 'king' studs.

3.

Ramme veggen som vanlig, unnlater studene ved den grove åpningen.

4. < / p>

Klipp 3 u0026 # xBD; -by-5 ​​u0026 # xBD; -bjelken til dimensjonen til den grove åpningsbredden pluss 3 tommer. Dette er døren eller vinduets header.

5.

Monter en full-lengde 'king' stud på hver av de grove åpningene, tilpasset oppsettet som er merket i trinn 2. Sørg for at topplysstrålen passer snitt mellom disse to studsene.

6.

Marker høyden på dørens grove åpning på kongenpinnene installert i trinn 5, målt fra bunnen av topplaten. Firkant høyden over ansiktet og kanten av de to pinnene.

7.

Kutt ned to veggpinner til dimensjonen mellom bunnplaten og det grove åpningshøydemerket. Plasser en hver på innsiden av kongen studs på hver side av åpningen. Disse er trimmer studs.

8.

Plasser header strålen for å strekke seg over åpningen og mot toppen av trimmene. Sikre med 16d negler gjennom kongen studs og inn i endene av header strålen. Ansiktet på topplysstrålen skal være flush med kanten av kongehullene og veggoverflaten.

9.

Klipp 1 u0026 # xBD; -by-3 u0026 # xBD; -inch blokker for mellomrommet mellom dørhodestrålen og topplaten. Disse kalles 'cripple' studs. Klipp en for hver ende av toppstrålen over trimmene og en for hver 16-tommers veggstrimmel på linjen. Bruk et innrammingstorg for å bære oppsettlinjene på toppteksten, og spik hver blokk på samme side av linjen som veggstengene ble installert. Spiker med to 16d negler gjennom topplaten og en 8d spiker diagonalt gjennom hjørnet av header strålen inn i blokkenden. For ekstra styrke, kjør en perle av konstruksjons lim over hver ende av blokkene før du installerer. Rammen er ferdig for døråpningen. Hvis grov åpning er for et vindu, fortsett til trinn 10.

10.

Mål vinduets grove åpningshøyde fra nederste kant av toppteksten og merk trimmeren pinne på begge sider av åpningen. Firkant linjen ned på trimmerstøttens ansikt.

11.

Mål dimensjonen mellom vinduets grove åpningshøyde på trimmeren og øverst på bunnplaten. Dette vil være lengden på vinduet krøllestiftene. Klipp to 1 u0026 # xBD; -inch med 3 'x' -planker til denne måten minus 3 tommer.

12. < / p>

Sett inn en av krympepinnene kuttet i trinn 11 på hver side av den grove åpningen mot trimmerpinnene. Spik på plass med to 16d negler gjennom bunnplaten inn i enden av krøllestifter og to til tre 16d negler gjennom krympetappen i trimmeren.

13.

Klipp en 1 u0026 # xBD; -by-3 u0026 # xBD; -kort bord til den grove åpningsbredden og installer øverst på krympepinnene installert i trinn 12. Dette stykket er referert til som 'bunnen' Sillplaten. 'Sikre med to 16d negler gjennom bunnplaten i toppen av krøllestiftene.

14.

Klipp en krøllestøtte for hver oppsettlinje på bunnplaten innenfor grov åpning. Disse 'Cripple Studs' -oppsettet vil samsvare med blokkene som er installert over toppteksten i trinn 9. Pass på bunnplattestrukturen på vindusåpningens nederste sillplate. Monter kripplepinnene på dette oppsettet, og fest hver med to 16d negler gjennom bunnplaten inn i krøllestøtten og gjennom bunnplaten til toppen av krøllestøtten.

p> Klipp et nytt 1 u0026 # xBD; -by-3 u0026 # xBD; -kort bord til målingen i trinn 13. Dette er vinduets åpning 's' toppstivplaten 'og er installert på toppen av bunnplaten, og skaper en doblet plate nederst i vinduets grove åpning. Vinduets ruwe åpningsramme er nå fullført.

Veggrammen for en dør eller et vindu med grov åpning er et spørsmål om å følge et standardmønster under konstruksjonen av veggen, og prosedyren gjelder alle konvensjonelle åpninger. Metoden som brukes til 4-tommers veggkonstruksjon kan tilpasses til vegger av hvilken som helst tykkelse ved å justere materialets dimensjoner. Statlige og nasjonale byggekoder har spesifikke regler for dimensjonering av headerbjelker og rammemetodene som kreves for større dør- og vindusåpninger. Ta kontakt med din lokale bygningsavdeling og tilpass denne prosedyren til dine prosjektkrav.

Andre artikkelen

Hvordan sette finér på kryssfiner
Hvordan installerer jeg Mannington Flooring?
Hvordan å male murstein ledd
Slik legger du til et DIY-rom
Slik installerer du et beadboardloft over popcorn
Hvordan skiller selvboringsskruer forskjellig fra vanlige skruer?
Hjemmelaget Tile Grout
Slik installerer du Kunstig Turf Seam Tape
Slik fjerner du en parkettgulv
Pex Crimping Vs. klem~~POS=TRUNC
Hvordan bygge trinn for utendørs tretrapper
Hvordan bygge et økologisk vennlig hus
Hvordan male Keramisk Bad Tile
Garage Remodeling Tips
Veibeskrivelse for å installere en Prehung-innerdør
Hvordan identifisere Rock Wool Insulation
Slik tegner du en dusj med badekar
Hvordan kutte Crown Molding Angles
Bluebird House Specs
Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?